A.C. Bergmann

  • Pop
  • Singer/songwriter

Produkter

Trio

A. C. Bergmann
Akustisk set-up med sangerindens repertoire tilpasset trio-format, guitar, bas vokal.
A. C. Bergmann
Akustisk set-up med sangerindens repertoire tilpasset trio-format, guitar, bas vokal.

Band

A. C. Bergmann Band
I front for sit faste og stærkt sammenspillede musikkollektiv leverer Ann- Charlotte Bergmann en livsbekræftende oplevelse med inderlighed, humor.
A. C. Bergmann Band
I front for sit faste og stærkt sammenspillede musikkollektiv leverer Ann- Charlotte Bergmann en livsbekræftende oplevelse med inderlighed, humor.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Trio (45 min)
    A. C. Bergmann
  • Band (60 min)
    A. C. Bergmann Band


4.000 DKK

Sjælfuldhed, nærvær og glimt i øjet

Soul'ens sjælfuldhed, poppens iørenfaldenhed, og de legende elementer fra folkpop smelter sammen i de engelsksprogede sange om et levet liv med glæder, smerte, tab, hengivenhed. De bæres af en udtryksfuld vokal med styrke i sårbarheden, nerve i klangen og et autentisk og varmt nærvær.

Om artisten

Et musikalsk møde med A.C. Bergmann er autentisk, råt, sårbart, legende og bomstærkt på én og samme gang - en stærk og sjælfuld vokal i et musikalsk univers, som beskrives som ”optimistisk bitter-pop med et strejf af blåtonet alt-country"!

I front for sit stærkt sammenspillede musikkollektiv leverer Ann- Charlotte Bergmann en livsbekræftende oplevelse med inderlighed, humor og personlige historier - en rundrejse i voksenlivets snubletråde og guldstøv - det fælles-menneskelige spejl, som både skaber eftertænksomhed og smil.
I en inspirerende ”genfødsel” har sangerinden og sangskriveren foldet sin musikalitet ud sammen med sit sammentømrede dygtige musikkollektiv, som blandt andet tæller de erfarne guitarist Simon Bekker fra ”Sonja Hald” og bassist Jonas Pfeiffer fra ”Peter og de andre kopier”. Gennem de sidste tre år har A.C. Bergmann opbygget et varieret og iørefaldende repertoire med fængende melodier og vedkommende lyrik, som lytteren kan læne sig genkendende ind i.

”A.C. Bergmanns sange blev leveret med en fylde, en dybde og nærvær, der helt enkelt bare fik smilet frem, og man ønskede blot at det ikke skulle stoppe igen. Samtlige musikere spillede deres part til perfektion og leverede en overbevisende performance. Jeg vil klart anbefale alle et bekendtskab med A. C. Bergmann – om det så streames eller opleves live – det sidste kan i dén grad anbefales”
Lars Ulsø, eksportchef

”Super behagelige toner og en rytme, der sætter sig i kroppen helt ned til tæerne, som ikke kan lade være med at følge med. Stemmen er smuk og dejlig for hjernen og hjertet. Den ene sang kan man stå og svaje stille til, for pludselig at få lyst til at danse til et super rytmisk og fangende omkvæd. Man fyldes med en glæde og går hjem med en opløftet stemning efter en live oplevelse”
Gillian Godette, lærer.

"Autentisk, sårbart, råt, legende og bomstærkt på én og samme gang. Igennem sine sange tager A.C. Bergmann mig med sin stemme og tekster alle mulige steder hen i følelsesregistret.. en smuk og autentisk rutsjetur og sange som vokser på mig, jo mere jeg lytter. Et farverigt og lækkert musikalsk univers. Bravo!”
Winni Ellegaard Nielsen, kropsterapeut og skuespiller.