A.C. Bergmann

  • Pop
  • Singer/songwriter

Produkter

Band

Ann-Charlotte Bergmann
Soul'ens sjælfuldhed, poppens iørenfaldenhed, og de legende men autentiske elementer fra folkpop smelter sammen i de personlige engelsksprogede sange.
Ann-Charlotte Bergmann
Soul'ens sjælfuldhed, poppens iørenfaldenhed, og de legende men autentiske elementer fra folkpop smelter sammen i de personlige engelsksprogede sange.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Ann-Charlotte Bergmann


6.000 DKK

Sjælfuldhed, nærvær og glimt i øjet

Soul'ens sjælfuldhed, poppens iørenfaldenhed, og de legende elementer fra folkpop smelter sammen i de engelsksprogede sange om et levet liv med glæder, smerte, tab, hengivenhed. De bæres af en udtryksfuld vokal med styrke i sårbarheden, nerve i klangen og et autentisk og varmt nærvær.

Om artisten

Efter i mange år at have spillet ”2.violin” i sammenhænge som bl.a. det Århusianske vokalensemble Vocal Line og Stevie Wonder tribute bandet World of Wonders har Ann-Charlotte Bergmann indtaget rollen som ”koncertmester” i eget navn - A.C. Bergmann

Siden hun var ganske lille har hendes stemme, og det at udtrykke sig gennem ord og en musisk skaben været en uvurderlig ressource i hendes liv. A.C. er rundet af den nordiske kortradition og vokset op i en familie, hvor både Motown og The Beatles fandt vej til familiens pladespiller. I sine ungdomsår opholdt Ann-Charlotte sig gennem et par år i USA, hvor radioen åbenbarede countryrock og den amerikanske singer-songwriter-tradition. Hun er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2003. Og siden hun var helt ung, har sangskrivning været et bærende element i at omsætte erfaringer, følelser og tanker til handling. Til noget, der kan samle erindringer, følelser og stemninger. "I musikken opstår et fælles rum, hvor man kan spejle sig i ord og toner og hvor man kan dele og mærke livet i al dets mangfoldighed." Soul'ens sjælfuldhed, poppens iørenfaldenhed, og de legende elementer fra folkpop smelter sammen i de engelsksprogede sange om et levet liv med glæder, smerte, tab, hengivenhed. De bæres af en udtryksfuld vokal med styrke i sårbarheden, nerve i klangen og kædes sammen i fortællinger med et autentisk og varmt nærvær.