Agnethe Melchiorsen

  • Singer/songwriter

Koncertprodukter

Solo

Agnethe Melchiorsen - solo
Agnethe er en passioneret og nærværende performer, der med blot klaver og vokal passer perfekt til mindre rum, som private hjem, gallerier, cafeer etc
Agnethe Melchiorsen - solo
Agnethe er en passioneret og nærværende performer, der med blot klaver og vokal passer perfekt til mindre rum, som private hjem, gallerier, cafeer etc
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
    Agnethe Melchiorsen - solo


2.500 DKK

Artist CV

Agnethe Melchiorsen

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Agnethe på Spotify
Agnethe på SoundCloud
Agnethe på Facebook
Agnethe på Instagram
Agnethes hjemmeside

Humor og melankoli i skøn forening

Som sangskriver er Agnethe af den mere melankolske slags, men som voksen kvinde i en moderne verden forstår hun at humor er en livsnødvendighed for at overleve, hvilken i høj grad også kommer til udtryk på scenen.

Kommende offentlige koncerter

Dato By Type Arrangør
04 / 12 / 2020 Billund Solo Sydbank

Om artisten

Bag navnet Agnethe Melchiorsen gemmer der sig en sangerinde og sangskriverske med en betagende stemme og et betragteligt kompositorisk talent.

Agnethes engelsk- og dansksprogede sange knytter sig til singer/songwriter-traditionen, men besidder også en jazzet vibe, der afslører, at hun engang var en ivrig udøver af den traditionelle jazz.
Agnethe færdiggjorde en bachelor ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus i 2008 og har i årenes løb spillet med forskellige konstellationer, men har også ligeså ofte optrådt solo, især i Tyskland hvor hun har boet on/off fra 2007 til 2019. De sidste mange år har Agnethe beskæftiget sig med mange forskellige ting ved siden af musikken, hun har blandt andet færdiggjort en bachelor i Tysk ved Københavns Universitet med et sidefag i kønsstudier, hvilket har været af stor betydning for kunstnerens livs- og verdensopfattelse. Man skal altså dermed ikke blive overrasket hvis der sniger sig tyske og/ eller feministiske sange med ind på sætlisten
Inden for de sidste par år har hun tillige dyppet tæerne i disciplinerne improteater og stand-up comedy, hvilket på fineste vis komplimenterer de lettere melankolske tekster og garanterer at hver koncertoplevelse er ligeså underholdende som den er smuk.

I 2013 udgav Agnethe sit første album ”Compass, Dresses, Lover; Gone”, som kan købes i fysisk form til koncerterne eller digitalt her:
https://itunes.apple.com/dk/album/compass-dresses-lover-gone/id662866571