ALLAN FOLMER

  • Folkrock
  • Singer/songwriter

Koncertprodukter

Solo

ALLAN FOLMER
En musikalsk tour de force gennem dagens Danmark med funklende fingerspil, flotte melodier samt skarpe og kærlige tekster.
ALLAN FOLMER
En musikalsk tour de force gennem dagens Danmark med funklende fingerspil, flotte melodier samt skarpe og kærlige tekster.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
    ALLAN FOLMER


1.800 DKK

ALLAN FOLMER - musikalsk træmand og hverdagspoet

Allan Folmers danske tekster understøttes af en sikker vokal og funklende fingerspils-guitar. Sammen med en god publikums-kontakt og tekster med poesi, humor og varme fra den verden vi alle lever i, så er der dømt medrivende underholdning der ikke lader sin navnebroder Allan Olsen meget tilbage.

Video

1/3

Om artisten

Allan Folmer er sanger-sangskriver og guitarist med nogle af Danmarks skarpeste og mest vedkommende tekster. Tekster der rammer danskernes op- og nedture set fra sofahøjde. Et musikalsk alsidigt udtryk et sted mellem tradition og fornyesle.

"Allan Folmer tager forskellige emner op op på sin CD. Knaster har han kaldt den, og knaster er det, han behandler i sine sange. Der er gode tekster, virkelig gode endda og gode melodier. Flugt over feltet er der på "Sommersang 2015", " Hus forbi", "Perleporten" og "Marathon blues".
Akkompagnementet er præget af dygtige musikere og det hele er arrangeret smagfuldt"
Holger Bjørnholdt-Fink, nordisk musikblad "Visor".
Udgav i 2014 CD`en: "Ny og bedre dag" .
I 2017 fulgte CD´en: "Knaster".
Har de sidste 5-6 år optrådt rundt omkring i DK på festivaller, forsamlingshuse, spillesteder, Cafeer ...
Guitarspil er udviklet gennem møder og undervisning af guitarister som: Paul Banks, Christian Alvad,, Jens Lysdal, Perry Stenbäck & Søren Reiff - til mit eget unikke signatur guitarlyd.