Anders Hornshøj

 • Pop
 • R'n'b
 • Rock
 • Singer/songwriter

Koncertprodukter

Solo

Anders Hornshøj LIVE
Egne numre og covers af numre jeg selv holder af. Derudover en levende fortælling om, hvordan sangene blev til og historierne. 45-60 min.
Anders Hornshøj LIVE
Egne numre og covers af numre jeg selv holder af. Derudover en levende fortælling om, hvordan sangene blev til og historierne. 45-60 min.

Trio

Anders Hornshøj trio
Egne numre og covers, men min dygtige guitarist og percussionist.
Anders Hornshøj trio
Egne numre og covers, men min dygtige guitarist og percussionist.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (15 min)
  Akustisk musik med Anders Hornshøj
 • Solo (45 min)
  Anders Hornshøj LIVE
 • Trio (60 min)
  Anders Hornshøj trio


5.000 DKK

Video

1/6

Om artisten

Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg med hovedfagene sang og korledelse. Har altid skrevet min egen musik på dansk og engelsk. Rejst verden rundt min original gruppe Postyr.

Interessen for musik begyndte tidligt for mig, i Herning Kirkes drenge og mandskor under ledelse af Mads Bille. Har sidenhen arbejdet med rytmisk musik og undervist og sunget på danske og udenlandsker scener.
Er sanger og medejer af den internationale ankerkendte gruppe og firmaet Postyr Project der har markeret sig nationalt og internationalt, med deres blanding af de rene sangstemmer og den moderne elektroniske poppede lyd.
Postyr Project er blandt andet støttet af Statens Kunstfond og flere andre. Læs eventuelt mere på www.postyrproject.dk

Jeg var sanger i vokalgruppen www.Vox11.dk i 11 år og korleder i fem år. Gruppen har også markeret sig i ind- og udland med stærke rødder i Herning, hvor Vox 11 opstod i 2002. De synger moderne nordisk pop og R’n’B og har vundet priser for deres musik.
Både Postyr og Vox 11 har udgivet flere cd’er.

Udover at være aktiv sanger, laver jeg workshops i sangteknik og kor. Blandt andet på The Real Group Festival, Vejle Rytmiske korfestival, Aarhus Vocal Festival, Acapellica i Hamborg, Aalborg korfestival.
Fokus er, at stemmer kan mere, end de fleste er klar over, hvis man arbejder intenst med den enkelte sanger, gruppe eller kors styrker.
Derudover har Anders været sangcoach for DR på MGP og for nogle af de voksne artister i Dansk Melodi Grand Prix.
I 2013 blev jeg ansat som hovedfagsunderviser ved Det Jyske Musikkonservatorium og Aalborg Universitets Musikvidenskab. Været backingsanger for producere som Mogens Binderup og Søren Bundgaard. Underviser på Den Rytmiske I Nordkraft, Aalborg. Skrevet eget musik som kan høres og ses på side 2 via Youtube links. I 2019 udgav Anders fire kendte julesange som adventsvideoer, sammen fire nordjyske sangerinder.
De sange og flere videoer med Anders kan ses på næste side.

Min styrke og drive er, at kunne samle folk, skabe god energi og atmosfære.
I 2017 vandt Anders finalen i Dansk Pop Talent med eget musik over 52 andre dygtige deltagere.