Anders Hornshøj

 • Pop
 • R'n'b
 • Rock
 • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Stuekoncert
En anderledes og nærværende koncert. Du kommer helt tæt på mine historier. Og tankerne bag sangene. Historier der overrasker. Se klip under videoer.
Stuekoncert
En anderledes og nærværende koncert. Du kommer helt tæt på mine historier. Og tankerne bag sangene. Historier der overrasker. Se klip under videoer.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (15 min)
  Anders Hornshøj - solo
 • Solo (30 min)
  Anders Hornshøj - solo
 • Solo (45 min)
  Anders Hornshøj - solo
 • Solo (45 min)
  Stuekoncert
 • Solo (60 min)
  Stuekoncert


2.500 DKK

Artist CV

Anders Hornshøj

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Mød mig på Facebook

Video

1/6

Om artisten

Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg med hovedfagene sang og korledelse. Har altid skrevet min egen musik på dansk og engelsk. Rejst verden rundt min original gruppe Postyr.

Interessen for musik begyndte tidligt for mig, i Herning Kirkes drenge og mandskor under ledelse af Mads Bille. Har sidenhen arbejdet med rytmisk musik og undervist og sunget på danske og udenlandsker scener.
Er sanger og medejer af den internationale ankerkendte gruppe og firmaet Postyr Project der har markeret sig nationalt og internationalt, med deres blanding af de rene sangstemmer og den moderne elektroniske poppede lyd.
Postyr Project er blandt andet støttet af Statens Kunstfond og flere andre. Læs eventuelt mere på www.postyrproject.dk

Jeg var sanger i vokalgruppen www.Vox11.dk i 11 år og korleder i fem år. Gruppen har også markeret sig i ind- og udland med stærke rødder i Herning, hvor Vox 11 opstod i 2002. De synger moderne nordisk pop og R’n’B og har vundet priser for deres musik.
Både Postyr og Vox 11 har udgivet flere cd’er.

Udover at være aktiv sanger, laver jeg workshops i sangteknik og kor. Blandt andet på The Real Group Festival, Vejle Rytmiske korfestival, Aarhus Vocal Festival, Acapellica i Hamborg, Aalborg korfestival.
Fokus er, at stemmer kan mere, end de fleste er klar over, hvis man arbejder intenst med den enkelte sanger, gruppe eller kors styrker.
Derudover har Anders været sangcoach for DR på MGP og for nogle af de voksne artister i Dansk Melodi Grand Prix.
I 2013 blev jeg ansat som hovedfagsunderviser ved Det Jyske Musikkonservatorium og Aalborg Universitets Musikvidenskab. Været backingsanger for producere som Mogens Binderup og Søren Bundgaard. Underviser på Den Rytmiske I Nordkraft, Aalborg. Skrevet eget musik som kan høres og ses på side 2 via Youtube links. I 2019 udgav Anders fire kendte julesange som adventsvideoer, sammen fire nordjyske sangerinder.
De sange og flere videoer med Anders kan ses på næste side.

Min styrke og drive er, at kunne samle folk, skabe god energi og atmosfære.
I 2017 vandt Anders finalen i Dansk Pop Talent med eget musik over 52 andre dygtige deltagere.