Børnebanditterne

  • Originale børnesange

Anders Haaber

Klaver

Luise Føns Haaber

Vokal

Morten Overgaard-Dahl

Guitar

Poul Amaliel

Trommer

Produkter

Band

JORDEN RUNDT
Hør lyden af harmonika, xylofon, saz, djembe, balalajka, banjo, surdu og flere eksotiske instrumenter. ÅBN ØRERNE og udforsk musikken! KAN BOOKES TRIO
JORDEN RUNDT
Hør lyden af harmonika, xylofon, saz, djembe, balalajka, banjo, surdu og flere eksotiske instrumenter. ÅBN ØRERNE og udforsk musikken! KAN BOOKES TRIO
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    JORDEN RUNDT
  • Band (45 min)
    JULEKONCERT
  • Band (45 min)
    PÅ LEGEPLADSEN


11.500 DKK

Artist CV

Børnebanditterne

Uncover
Bookinger

3

mic

Er blevet booket
3 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

En del af Musikkenborg
En del af Musikkenborg

VÆLG MELLEM 3 KONCERTER!

Den sprudlende musikalske energi tager vi med ind i koncertsalen og giver børn og voksne en uforglemmelig oplevelse, som samtidig er dagens motion. Der bliver ikke megen mulighed for at slappe af, når Børnebanditterne leverer et show med musik i forskellige genrer og med masser af ”dansemoves".

Video

1/3

Om artisten

Vi spiller på børnenes præmisser! Med leg, improvisation, musikalsk overskud og en god portion fjolleri tager vi både børn og voksne med i koncerten. Vi står for kultur med børn og ikke for børn.

Børnebanditterne har på 4 år mere end 150 koncerter i ryggen, og det er der en rigtig god grund til! Musikken er bevidst så bred i genrer som muligt, og de gør en dyd ud af, at variere såvel repertoire som sceneperformance. Det gør, at både børn og voksne får en helt særlig musikalsk oplevelse med hjem, og så er al musik og tekst oven i købet skrevet af Børnebanditterne selv.

Gennem musikken lærer børnene om virkelighedsnære temaer som venskaber, sociale spilleregler og de følelser, der er lever i os. Musik er nøglen, der åbner for vores indre følelsesliv og udvikler vores evne til at udtrykke os med følelser og kropssprog.

Børnebanditterne har bygget koncerterne op omkring princippet kultur med børn, og deltagelseskultur med et læringsperspektiv er helt afgørende for dem.

Spillesteder, i alt ca. 150 koncerter:

2200 Børnemusikfestival - Bastionen - Bistrup Kirke - Borgerforeningen - Brønden - Christiansminde Strand - Farvergården - Gustavsminde - Hal C - Kulturhuset Pilegaarden - Kulturmaskinen - Midtfyns Fritidscenter - Musikkens Hus - Nicolai For Børn - Nygadehuset - Portalen - SG Huset - Slagelse Musikhus - Svendborg Bibliotek - Taastrup Bibliotek - Tobaksgaarden - Torvet Svendborg - Vibycenteret - Tumlehøj - Zone2 - Svendborg Bycenter - Svendborg Kulturhus

Bandmedlemmer