Babymotorik & Sang

Luise Føns Haaber

Vokal

Produkter

Solo

Jeg brænder for at bringe børn og voksne sammen om musik, som er det eneste sprog, som forstås på lige vilkår fra vugge til grav - Babymotorik & Sang!
Jeg brænder for at bringe børn og voksne sammen om musik, som er det eneste sprog, som forstås på lige vilkår fra vugge til grav - Babymotorik & Sang!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)


3.000 DKK

Artist CV

Babymotorik & Sang

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Facebookside
Hjemmeside
APP

Workshop for barslende forældre og babyer fra 0-1

Nærværende og informativ workshop, hvor du er sammen med dit barn om det vigtigste for dit barn, nemlig at styrke trivsel og udviklingen med kærlighed og musik som værktøj. Babymotorik & Sang giver dig øvelser og musik med hjem til puslebordet :)

Video

Om artisten

Luise har en solid baggrund på området med sit forfatterskab til bogen + cd Bim Bam Baby og app'en Babymotorik & Sang, som danner grundlag for denne workshop. Hun er uddannet musikpædagog og har skrevet alt sit materiale selv.

Anmeldelse, Varde Kommune:
Det var et rigtig godt forløb. Der var klart til start og der var plads til alle børn i forskellige aldre. Hun var fantastisk til at ramme alle og vise hvad man hver især kunne med eget barn i den alder de har. Dette gjorde at man hver især fik en skøn nærværende kontakt med barnet.
Der var en fin blanding mellem hands on, musik og sang. Sangene var rigtig gode og jeg bruger den fortsat hjemme.
Luise var god til at aflæse børnenes behov og tilpasse efter dem. F.eks blev der lidt uro med gråd og der ændrede hun kurs og begyndte at spille. Hvilket skabte ro.
Vi var 3 veninder af sted med børn fra 5 måneder og til 17 måneder og alle 4 børn og voksne fik noget ud af det. Det er en præstation i sig selv for underviser og det skal hun have ros for.
En rigtig dejlig formiddag som jeg håber bliver gentaget.
Hilsen Jeanette Vermehren

Der er tale om babymotorik på en ny og moderne måde med ny børnemusik specielskrevet til babyer og de rutiner, man har med sin baby i løbet af en dag.
Glæd dig selv og din baby under barslen med en musikalsk, nærværende og sjov stund. Babyer er nysgerrige og elsker fra fødslen af musik, rytmik og motorik.
Vi tumler, danser, synger, fjoller og leger! Her bruger din baby alle sine sanser og mærker sin krop i tæt kontakt med dig som forælder.
Vi stimulerer barnets medfødte musikalitet og tager udgangspunkt i at styrke barnet sansemotorisk gennem musikken. Vi slutter altid timen af med en afslappende sang.
Sangene fra Babybandet er blevet specieldesignet til de allermindste fra 0 - 1 år, ledsaget af motoriske øvelser udviklet af motorikeksperter. Man er derfor i sikre hænder både hvad angår motorik og musik.

Luise synger, spiller piano og instruerer øvelserne - nogle gange på EN gang. Hun har en solid baggrund på området med sit forfatterskab til bogen + cd Bim Bam Baby og den nyudgivet app Babymotorik & Sang, som danner grundlag for denne workshop – app’en i liveformat!

Bandmedlemmer