Bjergtaget

 • Folk
 • Indie
 • Pop

andreas larsen

Bas

Jacob Rasmussen

Synthesizer

Stephan C. Krabsen

Vokal

Produkter

Band

Bjergtaget - fuldt band
Bjergtaget i fuldt flor med vokal, trestemmigt kor, guitar, keys, synth, bas, og trommer. Koncerten afspejler indspilningerne.
Bjergtaget - fuldt band
Bjergtaget i fuldt flor med vokal, trestemmigt kor, guitar, keys, synth, bas, og trommer. Koncerten afspejler indspilningerne.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (45 min)
  Bjergtaget - solo
 • Duo (45 min)
  Bjergtaget duo
 • Trio (45 min)
  Bjergtaget - trio (vokal, kor, synth, keys, bas)
 • Band (45 min)
  Bjergtaget - fuldt band


2.500 DKK

Artist CV

Bjergtaget

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Spotify
YouTube
Facebook
Instagram
Bjergtaget (debutalbum)
Lysets Varme feat. Mathilde Falch (single)
Her Står Jeg (single)
Hvem Fik Sagt (single)

Ny single - Lysets Varme feat. Mathilde Falch

"Lysets Varme" er en sang om kærlighed med bind for øjnene. Det er en moderne helte-schlager, båret af desperate breaks og brusende skørter. Musikken, vokalerne og teksten giver associationer til det klassiske eventyr, hvor kærlighed og æstetik er essensen. Nummeret blev udgivet d. 8. januar 2021.

Video

Om artisten

”Jeg vil gerne give folk et tydeligt billede af, hvad der foregår inde i mit hoved, når jeg spiller mine sange.” fortæller Stephan C. Krabsen om sine nye numre. Stephan er er manden bag Bjergtaget og DNA’et i Bjergtaget er den gode sang.

Bjergtaget udgav de to singler - Hvem Fik Sagt og Her Står Jeg - i 2020 og er aktuel i 2021 med singlen Lysets Varme feat. Mathilde Falch, der udkom d. 8. januar.

Bjergtagets er udtryk blevet formet igennem Stephans livslange rejse fra Balkan til Sydamerika og på gåture i Utterslev Mose. Den første Bjergtaget sang blev skrevet i 2009 på et tag i Mexico, og herfra er universet langsomt vokset frem. Dannelsesrejsen tog et vigtigt spring i 2012. Her hjalp Andreas Lassithiotakis (”Den Fjerde Væg”) Stephan med at grave musikkens røde tråd yderligere frem med EP’en ”Velkommen til”, der var dedikeret til Stephans nyfødte søn.

Det var dog først med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum i 2016, at Bjergtaget for alvor tog form. Med en live-performance i Studie 55 på DK4, tre Danmarks tournéer og dedikerede fans i ryggen begyndte musikkens potentiale at vise sig.

Bjergtaget er blevet insisterende i sit nærvær.

Bandmedlemmer