Black Swamp Water

  • Metal
  • Rock

Koncertprodukter

Band

Sydstats-hard rock/heavy metal-koncert
Masser af energi, indlevelse, publikumskontakt og god stemning.
Sydstats-hard rock/heavy metal-koncert
Masser af energi, indlevelse, publikumskontakt og god stemning.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Sydstats-hard rock/heavy metal-koncert


3.000 DKK

Old school hard rock/heavy metal

Black Swamp Water er old school hard rock/heavy metal med et lille strejf af USAs sydstats-sumpe - spillet med indlevelse, energi og nærvær.

Video

1/3

Om artisten

Black Swamp Water er old school hård rock/heavy metal med indlysende referencer til de store bands fra rockens gyldne årtier som Black Sabbath, Ozzy, Lynyrd Skynyrd og Corrosion of Conformity – og med et venligt nik til sydstats-rockscenen.

Det Tue Madsen-producerede debut-album, Chapter One, fra 2016 gav bandet et ry som et solidt live-band med gode anmeldelser og airplay på diverse radiostationer som MyRock og P6Beat.

Nu to år efter debut-albummet er bandet klar med deres andet album, Distant Thunder, der netop er udkommet på Mighty Music verden over i august 2018.

Det er et album, der er fyldt med stærke hooks, hårde grooves og beskidte sydstats-riffs. Med 11 sange, der er indspillet og produceret af Christian Bonde Sørensen i hans CB Studios af ham og bandet selv, er Black Swamp Water klar til at sætte endnu et aftryk på hard rock- og metal-scenen i og fra Danmark.

Black Swamp Water har Kim Langkjær Jensen på trommer, der tidligere har spillet med dødmetal-legenderne Illdisposed og Dawn of Demise. Derudover består bandet af sanger Bjørn Bølling Nyholm, guitaristerne Jan Geert og Martin Lykke Hansen og bassist Jeppe Birch Friis.Black Swamp Water officiel hjemmeside: http://blackswampwater.com/
Black Swamp Water på Mighty Music: http://mightymusic.dk/artists/black-swamp-water/
Black Swamp Water på Facebook: https://www.facebook.com/BlackSwampWater/

GAFFA (DK) - 4 af 5 stjerner, 14.05.2017
”[Black Swamp Water] klarer sig fænomenalt godt live, og sidste helvedesbrøl “Hellride” sætter trumf på.” (Nordic Noise Festival 2017).

Midtjyllands Avis (DK) - 6 af 6 stjerner, 08.09.2016
”Black Swamp Water gør det fremragende. Med fire utroligt kompetente musikere og en ditto sanger er det et band af høj international klasse” (om debut-albummet, Chapter One (Mighty Music))

Powerplay Rock and Metal Magazine (UK) - 9 af 10 stjerner, 05.08.2018
"If you like your southern rock heavy, this is where you need to be..." (om det andet album, Distant Thunder (Mighty Music))