Blackbeat

  • Rock

Mathias Sidor

Trommer

Koncertprodukter

Band

Koncert med fuldt band
Vi spiller udvalgte numre fra vores eget katalog. Fuldt smæk på og rock for alle pengene.
Koncert med fuldt band
Vi spiller udvalgte numre fra vores eget katalog. Fuldt smæk på og rock for alle pengene.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    Koncert med fuldt band
  • Band (60 min)
    Koncert med fuldt band


4.000 DKK

Blackbeat. Rå, ærlig og original rockmusik.

Rockmusik, der rammer de gode ender af spektret. Fra de hårdtslående, tunge og up-tempo rocknumre til de helt mørke, smukke og nedpillede numre. Et band, der leverer ægte rockmusik med noget på hjerte!

Video

Om artisten

Blackbeat blev dannet i 2012, af de 4 samme medlemmer som spiller i dag. Musikken tager sine naturlige drejninger i årenes løb, men udgangspunktet er det samme: både det auditive og det lyriske univers skal være ægte, råt og ærligt!

Blackbeat er et dansk alternativ rockband baseret i København. Blackbeat udforsker melankolien og deres musik og tekster har ofte et filosofisk perspektiv på tilværelsen. Bandets soniske udtryk er inspireret af bands som Queens of the Stone Age, All Them Witches og Alice in Chains. Lyden strækker sig fra tunge, fuzzede guitarer, forvrænget bas og punchy trommer til syrede, effekttunge passager og over i mere intime og simple kompositioner. Men fælles for spektret har det forvrængede og uperfekte altid været i fokus. Musikken taler til hjernen, men besidder samtidigt også en rå slagkraft, der taler til hjertet.
Bandet blev dannet i 2012, og fik hurtigt etableret den tidlige lyd af Blackbeat, der allerede et år senere kulminerede i førstepladsen i den danske finale af Emergenza (2013). I tiden efter blev der forsøgt med forskellige konstellationer af bandet, men den originale besætning endte sammen igen i 2014 og siden da er bandets lyd fortsat blevet mere defineret og finpudset. Bandets intense arbejde med deres musikalske udtryk kulminerede i 2017 med EP'en "Sleep Deprived" i samarbejde med Heyman Studios. Bandet har siden da udgivet 2 singler, der blev udgivet i foråret 2019, og arbejder pt på materiale til deres debut-album.

Bandmedlemmer