Caper Clowns

  • Indie
  • Pop
  • Rock
  • Rock and roll

Produkter

Band

Caper Clowns - unplugged
Caper Clowns, som især er kendt fra radioen med numrene Pockets og The Way I Dream, vandt Årets Live Pris 2020.
Caper Clowns - unplugged
Caper Clowns, som især er kendt fra radioen med numrene Pockets og The Way I Dream, vandt Årets Live Pris 2020.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Caper Clowns - Vinder af Odense Live Prisen 2020
  • Band (60 min)
    Caper Clowns - unplugged


10.000 DKK

Caper Clowns vinder af Odense Live Prisen 2020

Caper Clowns har omkring 300 større og mindre gigs i bagagen – bl.a. supportband for Level 42 (UK), Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK). De sidste 3 år har Caper Clowns spillet til IPO-Festival i Liverpool.

Video

1/11

Om artisten

Caper Clowns spiller indie-pop-rock. De har udgivet to albums, nemlig The Buca Bus (2016) og A Salty Taste To The Lake (2018). Deres tredie album har release i 2020.

Caper Clowns spiller indie-pop-rock. De har udgivet to albums, nemlig The Buca Bus (2016) og
A Salty Taste To The Lake (2018).
Sangene Pockets, The Way I Dream, Sacre Bleu og Kissing Daylight fra albummet, har fået en masse airplay på DR`s radiokanaler – derudover er der mange netradioer i ind- og udlandet, som spiller Caper Clowns sange.
Caper Clowns har vundet Årets Live Pris 2020 – en pris, der uddeles af Odense Live Sponsorforening.
Caper Clowns udgiver deres tredje album i maj 2020, hvor de i den forbindelse tager på tour i England i to uger.
Caper Clowns har omkring 300 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Level 42 (UK), Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK).
Derudover skal fremhæves, at Caper Clowns de sidste tre år, har spillet til IPO-Festival i Liverpool. Festivalen foregår på The Cavern Club, hvor mere end 140 bands fra hele verden deltager.
Youtube link: https://www.youtube.com/CaperClowns
A Salty Taste To The Lake: https://song.link/album/dk/i/1436968580
The Buca Bus: https://song.link/album/dk/i/1151824609
Udpluk af Morten Gottschalck, GAFFA´s koncertanmeldelse til Sofar Sound Odense: http://gaffa.dk/artikel/119426/pa-ryggen-af-odense-en-global-succes-gjort-lokal
…Niveuaet er forrygende.… Disse mennesker er i underholdningsbranchen, og med publikum helt oppe under næsen skal man være et skarn, hvis den ikke får et ekstra skud charme. Ingen lader chancen gå uprøvet forbi…. Jeg kigger rundt og ser smil og latter, folk som sidder med lukkede øjne og rokker frem og tilbage. Alle er fortabt i tonerne og stemningen…..…. Caper Clowns har et højdepunkt med Sleeping On The Edge Of The Rainbow, hvor vi drømmer os helt ind i bandets musikalske univers. De skiftes til at tage den forreste vokal, og det er tydeligt, at her er et band, som er varme af årevis af liveerfaring. Den sidder helt forrest i skabet, og jublen er stor….."