Carmie

  • Pop
  • R'n'b
  • Soul

Christine Aggerholm

Vokal

Produkter

Duo

Carmie intimkoncert
.
Carmie intimkoncert
.

Band

Carmie koncert med band
.
Carmie koncert med band
.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (45 min)
    Carmie intimkoncert
  • Band (45 min)
    Carmie koncert med band


4.500 DKK

Artist CV

Carmie

Uncover
Bookinger

6

mic

Er blevet booket
6 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

EP udgivelse

Carmie udgav d. 9 april 2021 sin debut EP “Lost in May” - en EP, der er præget af det poetiske og stemningsfyldte udtryk fra R&B og soul.

Kommende offentlige koncerter

Dato By Type Arrangør
25 / 09 / 2021 Brabrand Duo UNCOVERmusic.dk

Video

Om artisten

En helt ny stemme på den oldschool R&B scene har meldt sig på banen. Der bliver flirtet med gamle soul traditioner og moderne elektroniske elementer fra nutidens tendenser når Carmie giver koncert.

Carmie er et aarhusiansk artistprojekt med Christine Aggerholm i spidsen som frontperson og forsanger. Christine, der står for Carmies kompositioner, rammer sammen med sit band en nerve, som publikum sjældent møder i den gængse hverdag. Bandets erfarne musikere formår at formidle et ærligt og inderligt musikalsk univers.

I musikkens sammensmeltning af klagende guitar toner og insisterende tromme grooves kastes lytteren direkte ind i Carmies møde med en ukendt storby i en mørk tid med rodløshed og ensomhed; en sindstilstand, der manifesterer sig i ærlige og originale tekster, hvor man mærker Carmies refleksion over følelsernes snørklede kroge. Carmie rammer især publikum med hendes stærke og unikke vokal, der løfter musikken til nye højder og efterlader lytteren med stof til eftertanke og en følelse af nærvær.


Bandmedlemmer