Dan Rose

  • Folk
  • Indie
  • Singer/songwriter

Dan Rose

Vokal

Produkter

Solo

Med sin guitar og karakteristiske lyd, har Dan Rose spillet 100+ gigs i 10+ lande. En spændende sangskriver og performer med nærvær og charme.
Med sin guitar og karakteristiske lyd, har Dan Rose spillet 100+ gigs i 10+ lande. En spændende sangskriver og performer med nærvær og charme.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (30 min)
  • Solo (60 min)


3.000 DKK

Artist CV

Dan Rose

Uncover
Bookinger

21

mic

Er blevet booket
21 gange

Uncover
Anbefalinger

3

star

Har fået 3 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Musik videoer, sange mm.
Grønnere Grøn 2020
Talentscenen 2018
Sangskriver På Godset koncert
Support for Alcabean med 9o minutters varsel! =D
Varmede op for Sunflower Bean ("New Yorks nye rockansigt”)
Varmede op for folkemusikeren Abraham Brody fra Litauen
Quasar er et musikalsk udviklingsprogram med koncerter

Alternative folk singer/songwriter

Med sin akustiske guitar og karakteristiske lyd, er Dan Rose en spændende sangskriver og performer som italesætter minimalisme, bæredygtighed og klimakrisen, alt imens han deler sine følelser om sine egne mangler og verdens tilstand. En slags moderne protestsanger med nærvær og charme.

Video

Om artisten

"Grænselandet mellem klassisk folk-udtryk med centrum omkring en god stemme og en akustisk guitar – og punket rock med kant" Capac (musik blog)

DANROSEDK.COM
DANROSE@LIVE.DK
@DANROSEDK

Med sin akustiske guitar, karakteristiske lyd og passionerede gør-det-selv-ånd, er den danske soloartist Dan Rose en spændende sangskriver og performer som italesætter minimalisme, bæredygtighed og klimakrisen, alt imens han deler sine følelser om sine egne mangler og verdens tilstand. En slags moderne protestsanger med afslappet charme og nærvær. Dan Rose har spillet +100 shows i +10 lande.


Om den første gnist, der satte ham i gang, siger Dan Rose:
"Da jeg indså, at musik var mere end blot noget at imponere piger med omkring det metaforiske lejrbål, fandt jeg ud af, at det var en måde at udtrykke noget meningsfuldt og skabe ægte forbindelser med andre mennesker. Før det havde jeg altid haft lyst til at tage den forbandede guitar og smide den ind i flammerne hvis jeg hørte nogen begynde at spille Wonderwall eller noget andet bullshit."

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Grønnere Grøn
10 / 08 / 2020

Koncert til Grønnere Grøn 2020

Dan var rigtig god og hyggelig. Han kom med godt humør og var smilende og imødekommende. Det var en rigtig god oplevelse. Hans gode stemning og væsen gjorde da bestemt også at vi hyggede endnu mere end vi allerede gjorde, selvom vi var fulde i forvejen 👍😊
Jeg vil bestemt anbefale ham til andre og give ham masser af gode ord med på vejen.
Toftegaardens musik- og festivalforening
21 / 08 / 2019

Dan Rose på Toftegaardsfestivalen

En fantastisk oplevelse! Dan Rose er en uovertruffen artist som med nærvær og varme leverede det pusterum der var behov for på vores festival. Dan Rose kom i god tid, mødte ind med en kram og blev blandt publikum længe efter han havde spillet. Ifølge lydmanden var Dan meget nem og venlig, nærmest "plug and play". En utroligt dygtig kunster en overordentlig rar venlig person.
Tak for de rare ord! Jeg havde en skøn dag hos jer =)
Bente Mondrup
31 / 05 / 2019

Koncert for krydstogtgæster

Tak for fed musikalsk underholdning ved krydstogtanløbet den 30. maj! På trods af at "elementerne var imod os", var du med til at skabe en herlig positiv og livlig stemning, som de internationale gæster tydeligvis tog godt imod. Vi ses senere på sæsonen. :-)
Tak! Det var skønt at spille for de glade turister og bidrage til positive oplevelser =)