David Mølhede & Rundt Omkring

  • Rock

David Mølhede

Guitar, Vokal

Lui Exner Lenzing

Bas

Tobias Olsen

Trommer

Koncertprodukter

Band

Koncert
David Mølhede & Rundt Omkring tager via Davids tekster lytterne ud på en dynamisk rejse, hvor publikums egne følelser og minder ofte vækkes undervejs.
Koncert
David Mølhede & Rundt Omkring tager via Davids tekster lytterne ud på en dynamisk rejse, hvor publikums egne følelser og minder ofte vækkes undervejs.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Koncert


2.500 DKK

Artist CV

David Mølhede & Rundt Omkring

Uncover
Bookinger

6

mic

Er blevet booket
6 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

1

Har spillet til 1 velgørenhedskoncerter

Tjek vores Facebook her!
Hør vores single her!
Tjek vores instagram her!

Dansksproget rock med en klokkeklar agenda!

Video

Om artisten

David Mølhede & Rundt Omkring er et nyt dansksproget rocknavn, der udspringer af det farverige undergrunds-musikmiljø i Svendborg, hvor unge mennesker kommer fra hele landet for at studere. Bandet blev dannet i august 2017 med medlemmer fra Nordjylland, Nordsjælland, Fanø og Svendborg. Heraf navnet Rundt Omkring.
Bandet står i dets karrieres blomstrende forår, og medlemmerne er klar på at indtage den danske rockscene. ‘​David Mølhede & Rundt Omkring’ består af David Mølhede på vokal & guitar, Gustav Lerche (som ellers er kendt fra det prisbelønnede Svendborg-band Grusom) på guitar. Rytmesektionen består af de to dygtige musikere Lui Exner på bas & kor, samt Tobias Irving Olsen på trommer.
Drengene har haft travlt, for på to år det er blevet til mere end 35 koncerter og en debutplade. De har blandt andet været at finde på flere af landets små og halvstore festivaler samt spillesteder som Posten i Odense, Råhuset i København og Harder’s i Svendborg
For David var tiden moden til at forfatte nogle tekster, der tager fat på nogle de tabuiserede emner i tilværelsen såsom alkoholisme, sorg, død og håb for at gøre op med hans indre dæmoner.
Debutalbummet er derfor skrevet ud fra oplevelser og tanker om de sidste seneste år af Davids liv. Albummet blev indspillet i februar 2019 og har senere fået titlen “​SORT”​. Det udkommer i foråret 2020. Albummet strækker sig fra ​kraftfuld guitarrock, der smager af Magtens Korridorer med refleksion over samfundet og politiske stikpiller til de mere 70’er-klingende sange, der får én til at sende en lille tanke til Eik Skaløe og Niels Skousen.
Bandets univers føles som en stærkt personlig energiudladning med en klokkeklar agenda, der med de vedkommende og eftertænksomme tekster - uden tvivl – efterlader lytteren med stof til eftertanke.
Førstesinglen ‘​Flot​’ udkommer på alle digitale platforme ​28. februar.

Bandmedlemmer