Demi Sec

  • Elektronisk
  • Pop
  • Singer/songwriter

Alec Andreev

Vokal

Victor Kornbech Kiowsky

DJ

Produkter

Duo

Elektronisk Powerduo
Oplev vores dynamiske og energiske numre med Alec Andreev i fronten og Victor K som DJ & Producer.
Elektronisk Powerduo
Oplev vores dynamiske og energiske numre med Alec Andreev i fronten og Victor K som DJ & Producer.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (30 min)
    Elektronisk Powerduo
  • Duo (30 min)
    Akustisk duo


4.000 DKK

Artist CV

Demi Sec

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Tag et kig og følg os på Instagram!
Vi har også en Facebook side.

Ikke helt tørt, men heller ikke helt sødt

Demi Sec er en ny dansk powerduo bestående af vokalist og performer, Alec Andreev, og producer, Victor K. Stilen er legende, fræk pop med uslebne kanter og spidse albuer.

Video

1/2

Om artisten

Med temaer såsom uforløst kærlighed, skuffelser, indre frustrationer og brændende begær, er det med de store følelser helt ude på tøjet at Demi Sec byder velkommen til deres storslåede musikalske univers.

Alec er en velrenomeret sangskriver og vokalist, som har performet og uddannet sig på landevejen - fra de helt små bar-gigs til store spillesteder og landsdækkende nationalt TV. Hans skarpe sangskrivninger og komplekse kompositioner er kernen i Demi Secs katalog af intense møder med livets udfordringer og sejre gennem musikken.

Victor K er arkitekten bag Demi Secs produktioner. Den internationalt anerkendte DJ & producer er ikke uvant i arbejdet med det selv- og stilsikre lydbillede. Han har arbejdet professionelt som beat aficionado i et lille årti med et hav af danske og internationale musikalske samarbejder på samvittigheden.

Fundamentet for Demi Secs lyd bliver til i studiet, hvor Alec og Victor komplementerer hinandens musikaliteter i et harmonisk samarbejde - producer og sangskriver imellem. Musikken bliver til i hjertet af Aarhus men rækker ud over landets grænser med internationale ambitioner og en progressiv profil.

Bandmedlemmer