Dirigent i ungehøjde

  • Instrumentalt
  • Klassisk
  • Verdensmusik

Koncertprodukter

Ensemble

Dirigent i ungehøjde
At bruge musikken som ramme for at tale om hvordan vi alle skal kunne være i fællesskaber virker efter min mening rigtig godt. Alle har en plads.
Dirigent i ungehøjde
At bruge musikken som ramme for at tale om hvordan vi alle skal kunne være i fællesskaber virker efter min mening rigtig godt. Alle har en plads.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Ensemble (90 min)
    Dirigent i ungehøjde


75.000 DKK

Artist CV

Dirigent i ungehøjde

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

"Flor de lino" - fra Grammy Award Nominee CD "Sax to Tango"
"Oblivión" - fra Grammy Award Nominee CD "Sax to Tango"

Om artisten

"Dirigent i ungehøjde" er en workshop for unge om skabelsen af sunde fællesskaber med trivsel. En workshop om at forebygge mistrivsel og mobning ved kunsten at lytte og mærke og med musikken som kraftfuldt billede på netop dette.

"I Red Barnet redder, beskytter og styrker vi de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden. Vi har i flere år haft et særligt fokus på mobning. I samarbejde med Mary Fonden har vi ”Fri for mobberi” programmet. Her uddannes pædagoger og lærere til at bruge ”Fri for mobberi” til at lære børnene, hvordan man kan omgås hinanden på en ordentlig måde uden, at nogen føler og oplever mobning.

Det er mål som vi deler med workshoppen ”Dirigent i ungehøjde”.

Det musikalske fællesskab kan repræsentere ethvert fællesskab og de værdier, der gør sig gældende i orkestrets sammenspil, kan skabe refleksioner over, hvad der er væsentligt i et sundt og godt fællesskab – i menneskers liv generelt og i børns i særdeleshed.

På workshoppen møder de unge det professionelle musiske ensemble bestående af såvel instrumentalister som sangere samt en Grammy Award Nominee dirigent. Ungerne lytter til musikeksempler fra den klassiske musik og inviteres til at reflektere med om, hvad der sker, når de enkelte musikeres toner fletter sig sammen og bliver til musik. Hvad sker der? Hvordan kan musikken bliver så fin og smuk? Hvad kræves der? Hvilken rolle har dirigenten? Hvordan reflekteres dette til deres egen verden i de fællesskaber, de færdes i?

De unge instrueres i og inviteres til at dirigere musikken og mærker den kraftfuldhed, der ligger i at blive en del af musikken. At man med en enkel tilgang kan blive en meget betydningsfuld del af helheden.

http://shinyeyes.simplesite.com
www.saulzaks.com