DJ Sass Meyer

  • Elektronisk
  • Lounge

Frederik Sass Meyer

DJ

Produkter

Solo

To timers fest set
Book DJ Sass Meyer i to timer og få en festlig aften med masser af dansevenlig musik.
To timers fest set
Book DJ Sass Meyer i to timer og få en festlig aften med masser af dansevenlig musik.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (120 min)
    To timers fest set
  • Solo (120 min)
    To timers Lounge set


1.800 DKK

Artist CV

DJ Sass Meyer

Uncover
Bookinger

9

mic

Er blevet booket
9 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Om artisten

Med en skarp evne til at få folk til at danse og løfte stemningen til nye højder, er DJ Sass Meyer en sand mester i at levere den perfekte festmusik til din fest.

DJ Sass Meyer, en musikalsk kraftvægt fra Aarhus, har indskrevet sit navn i byens pulserende musikscene med sin unikke evne til at spinde enestående festmusik og bringe enhver begivenhed til live. Med en imponerende karriere bag sig har Sass Meyer etableret sig som en af byens mest eftertragtede DJ's, med en alsidig stil, der spænder fra elektronisk musik til pophits og alt derimellem.

Med rod i Aarhus' kreative og eklektiske musikmiljø har DJ Sass Meyer dyrket en lidenskab for mixning og musikproduktion siden en ung alder. Hans musikalske rejse begyndte som en fascination af de forskellige måder, hvorpå toner, rytmer og stemninger kunne væve sammen og skabe noget unikt. Denne tidlige nysgerrighed ledte til en udforskning af DJ-kunsten og en dyb forståelse for at læse og engagere sit publikum.

Meyer's karriere tog fart som hus-DJ på anerkendte spillesteder som Headquarters og Stakladen på Studenterhus Aarhus. Her finpudsede han sin evne til at skabe sømløse overgange mellem forskellige musikgenrer og trække folk ind i en medrivende musikalsk rejse. Hans evne til at mærke energien i lokalet og justere sit sæt derefter er blevet et varemærke for hans optrædener. Uanset om det er en intenst pumpende klubnætter eller en mere hyggelig fødselsdagsfest, formår DJ Sass Meyer at tilpasse sig og skabe den rette stemning.

Det er dog ikke kun i klubmiljøet, at DJ Sass Meyer har vundet popularitet. Hans alsidighed strækker sig til private begivenheder som bryllupper og private fester eller arrangementer, hvor hans evne til at skræddersy musikken til at afspejle de unikke ønsker hos sine klienter kommer til sin ret. Han forstår at skabe den perfekte blanding af nostalgiske hits, moderne anthems og personlige favoritter, der kan få alle til at danse og smilende deltage i festlighederne.

En anden imponerende milepæl i DJ Sass Meyer's karriere er hans optræden på NorthSide Festival og en række mindre festivaler rundt omkring i Danmark.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

BoShop
24 / 01 / 2024

Detail event

Stor ros til Frederik

Han leverede en fed indsats og skabte en god stemning i butikken.