Elias Bendix

  • Funk
  • Pop
  • R'n'b
  • Soul

Jonas Agerlund

Klaver

Koncertprodukter

Trio

Elias Bendix (Trio)
Jeg livestreamer fra mit profesionelle video lydstudio som jeg har bygget i min kælder i det sidste års tid med min trio
Elias Bendix (Trio)
Jeg livestreamer fra mit profesionelle video lydstudio som jeg har bygget i min kælder i det sidste års tid med min trio
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Trio (45 min)
    Elias Bendix (Trio)


5.000 DKK

Artist CV

Elias Bendix

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Bio og link til musik og videoer

Dræb det fake perfekte og vågn op til virkelighen

På "We Can't Be No One But Us" sender det unge dansk/franske guitar-ekvilibrist et budskab om at vi er præcis som vi skal være og den nye musikvideo er et billede på, hvordan han dræber alt det der er fake, for at være 100% ærlig og acceptere skønheden i det!

Video

1/3

Om artisten

Eventyreren Elias Bendix fejrer kærligheden med funky pop

Han har spillet med brassorkestre i New Orleans, deltaget i hippiefester i den mexicanske jungle, og jammet med Prince. Og så spiller hans opvækst i Frankrig og Italien også rolle. For Elias Bendix mener det helt bogstaveligt, når han siger, at hans musik er en opdagelsesrejse og hans mission er at forene mennesker gennem musik. Nu udgiver han en funky popsange ’We Can Be No One But Us’
Lige så kaotisk som Elias Bendix løbebane kan synes med alle dens røverhistorier og kulørte afstikkere, lige så tydeligt løber én rød tråd gennem det hele: Musik. En boblende lyst til at sanse universet gennem musikkens muligheder har trukket den 28-årige guitarist, sanger og sangskriver rundt i verden. Altid med guitaren hængende som en fast følgesvend på ryggen.
Nu har han nået til en destination, hvor han tør skære alt væk og gå efter den rene følelse, den rene popsang. Sangene kommer i løbet af 2021 og bliver til sidst samlet på debut albummet. Det er sange om at overgive sig til kærligheden, om at fejre kærligheden og om at håndtere kærligheden.
- Tidligere syntes jeg, at det var et kedeligt emne at skrive om. Men der har været så meget turbulens og så mange skift i mit liv, at det pludseligt føltes rigtigt at markere, hvor meget det kræver at give og modtage kærlighed. Og hvor vildt stærk, man kan blive af det, siger Elias Bendix.
Den sidste pointe skinner igennem på singlen ’Unbreakable.’ Der er tryk på blæserne og ren popenergi – men stadig med et touch af de facetter, Bendix tager med sig fra jazzen og funken. Den næste single, ’We Can Be No One But Us’, tager et personligt udgangspunkt – at vi er den, vi er – men løfter kærlighedsbegrebet op på et globalt plan.
- Tanken om at samle verden, er forsvundet. I stedet forsøger man at gøre os bange for at møde verden. Og det er synd. Men det kræver kærlighed, ikke mindste til sig selv, at turde møde verden, siger Elias Bendix.
Udgivelserne danner et nyt spor i Elias Bendix’ forgrenede musikalske virke.

Bandmedlemmer