ELLIE

  • Americana
  • Indie
  • Rock

Produkter

Band

Fuld koncert med ELLIE
Et glohedt og nostalgisk lydbillede, med tydelig inspiration fra de store pionerer inden for roots musikken
Fuld koncert med ELLIE
Et glohedt og nostalgisk lydbillede, med tydelig inspiration fra de store pionerer inden for roots musikken
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Fuld koncert med ELLIE


8.500 DKK

Artist CV

ELLIE

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Ellie på Facebook
Instagram
There She Goes - EP 2018
Artikel om Ellie i forbindelse med Fatter Eskil Prisen 2018
Hjemmeside

Video

1/3

Om artisten

ELLIE er et glohedt og nostalgisk lydbillede, med en mission om at bringe folk-rockens klassiske dyder frem i et mere moderne lys, så lyden nærmer sig kunstnere som War on Drugs, Father John Misty der er således plads til det totalt enkle og jordnære

Ellie spiller musik, som trækker nostalgiske tråde langt tilbage i musiktraditionerne, men med et lydbillede, som tydeligt ønsker at sætte de gamle dyder i en mere moderne kontekst. Stærke og velkendte navne, som The Band og Neil Young er absolut repræsenteret i alle medlemmernes musikalske bevidsthed og har sat dybe spor i deres tilgang til musikken. På denne måde bliver der lagt stor vægt på det dynamiske samspil og den naturlige, organiske lyd og sangene varierer fra den letflydende og æteriske folk-ballade, til det tunge, soulede groove med hidsige guitarsoli.
Musikken bliver dermed til en stor smeltedigel af genrer og sange, baseret på bandets ærlige melodier og tekster. Morten Runes rå og altid meget nærværende vokal, Jonas Kardyb og Christian Pedersens autoritære rytmiske samspil og Michell Boysens mange forskellige instrumentale tilføjelser, på et væld af forskellige instrumenter, tager publikum med på en rejse gennem både det smertelige og eftertænksomme, såvel som det forløsende og oplivende.