EN:1

  • Folk
  • Instrumentalt
  • Verdensmusik

Koncertprodukter

Duo

Koncert med En:1
En koncert med årstidens samling af gode melodier lånt eller inspireret af det meste af nord- og vesteuropas folkemusiktraditioner.
Koncert med En:1
En koncert med årstidens samling af gode melodier lånt eller inspireret af det meste af nord- og vesteuropas folkemusiktraditioner.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (60 min)
    Koncert med En:1
  • Duo (120 min)
    Workshop og koncert


3.000 DKK

En:1 - Nordisk folkemusik for guitar og nøglharpe

EN:1 er navnet på den duo som Thomas Birch (Guitar) og Carina Juul (nøgleharpe) dannede i 2017. I løbet af kort tid har duoen opnået succes og har spillet koncerter og festivaller over hele landet og har deltaget i internationale konferencer om folkemusik som repræsentant for Danmark.

Video

1/2

Om artisten

EN:1 er navnet på den duo som Thomas Birch (Guitar) og Carina Juul (nøgleharpe) dannede i 2017. Efter mange års erfaring som instrumentalister inden for forskellige folkemusiktraditioner, b.la. den ungarske og bulgarske trak den nordiske musik og duo

Duoen EN:1 spiller musik i øjenhøjde, en til en. Små, fine og enkle arrangementer af melodier de kan lide - fra barok til fransk og nordisk folkemusik. Fælles er at det er den smukke melodi, det gode swing, eller den særlige stemning der binder hele repertoiret sammen med en rød tråd der fører lytteren gennem et rigt, betagende musikalsk landskab.
Duoens lyd er kendetegnet ved nøgleharpens særlige middelalderklang og guitarens sprøde toner, der smelter sammen i et lyst og legende univers.
Det var kærligheden til musikken og glæden ved samspillet der førte til duoens tilblivelse. Side om side har de spillet adskillige koncerter med både balkan/rockbandet Rækværk og folkbandet Rauna. Sammen fik de lyst til at udforske nye og kendte veje.