Face Monday

  • Indie
  • Rock

Carsten Bossen

Guitar

Christian Holm

Guitar

Lars Flensborg

Vokal

Michael Gorm

Trommer

Peter Bjørn Hansen

Bas

Koncertprodukter

Band

FACE MONDAY
FACE MONDAY leverer rock med fuld energi. Et fyldt Fatter Eskil fik en fantastisk oplevelse. FACE MONDAY medvirker desuden i Emergenza 2020.
FACE MONDAY
FACE MONDAY leverer rock med fuld energi. Et fyldt Fatter Eskil fik en fantastisk oplevelse. FACE MONDAY medvirker desuden i Emergenza 2020.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    FACE MONDAY


5.000 DKK

Artist CV

Face Monday

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Koncert annoncering
Koncert annoncering
MetroMusik koncertomtale
Rosenholm Festival - videohilsen fra FACE MONDAY
FACE MONDAY SoundCloud profil
Rosenholm Festival annoncering
FACE MONDAY Spotify profil
Emergenza indledende runde 3

Get ready to......FACE MONDAY

Melankolsk, melodisk og engelsksproget støvet rock fra Aarhus. FACE MONDAY leverer pågående og eftertænksomme tekster og melodier. Stringent og ægte rockmusik på engelsk.

Video

1/4

Om artisten

FACE MONDAY startede ud som et venneband med country/rock kopinumre, men med ankomst af forsanger Lars Flensborg (tidligere finalist i DM i Rock), blev kursen fuldstændigt lagt om......

Er du til autentisk og klassisk, engelsksproget og dusty rock? Så er FACE MONDAY et fantastisk bud på ny lyd af den gamle skole. FACE MONDAY har på kort tid skabt en solid og velklingende base af egne numre. Begrebet ’dusty rock’ er primært relateret til rockmusikkens melankolske udtryk, der fremkalder associationer til lange, ensomme køreture på lige landeveje i tusmørket med solnedgangen i bakspejlet, men udtrykket er også relateret til bandmedlemmernes musikalske erfaring og modenhed. Vi er ikke i tvivl om at vi har et rigtigt godt og solidt produkt. FACE MONDAY startede som et musikalsk frikvarter for tre kolleger, der fandt sammen om interessen for old-school, halvbeskidt rock. Fra at spille andres musik gik vi dog hurtigt over til at lave vores egen:

FACE MONDAY har optrådt forskellige steder i Østjylland samt Sjælland – alle gange for fulde huse - og er klar til at indtage flere scener. Responsen på koncerterne er utrolig positiv, og det har givet os yderligere ambitioner om at komme ud og præsentere musikken for et live publikum. Vi har tidligere udgivet minialbummet ”Point Of No Return” og i 2019 ”EP’en ”Hypocrisy”, og har dermed et solidt repertoire, der gør sig utroligt godt live. Energien i vore liveshows skal opleves......
Ny EP, "Take Me Away" udgivet 2020. Der arbejdes på et helt album...Stay tuned!

Bandmedlemmer