Flat Bop

 • Blues
 • Funk
 • Instrumentalt
 • Jazz

Chris Falkenberg Rasmussen

Trommer

Christoffer Find

Saxofon

Gunnar Ringøen

Hammondorgel

Produkter

Band

Trio koncert med Flat Bop
Denne koncert er en trio koncert med Hammond orgel, saxofon og trommer, og er tænkt som et sæt af 60min.
Trio koncert med Flat Bop
Denne koncert er en trio koncert med Hammond orgel, saxofon og trommer, og er tænkt som et sæt af 60min.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Band (60 min)
  Trio koncert med Flat Bop
 • Band (90 min)
  Flat Bop + trombone & guitar (kvintet)
 • Band (90 min)
  Flat Bop + guitar eller trombone (kvartet)
 • Band (90 min)
  Trio koncert med Flat Bop


6.600 DKK

Artist CV

Flat Bop

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Soupe de Loop (Album)
Hjemmeside
Facebookside
Instagram
Youtube

Flat Bop snart ude med nyt album!

De tre musiker har i vinters indspillet deres nye album, og er klar til og udgive det i august måned. På albummet har de besøg af Bo Møller på guitar og Stefan Ringive på trombone. El Butcho som er albummets navn bliver både udgivet på online streaming, vinyler og en songbook med noder på numrene.

Video

1/3

Om artisten

Christoffer Find, Chris Falkenberg og Gunnar Ringøen er de tre musikere, der har samlet sig i det klassiske jazztrioformat med orgel, trommer og saxofon.

Christoffer Find, Chris Falkenberg og Gunnar Ringøen er de tre musikere, der har samlet sig i det klassiske trioformat med orgel, trommer og saxofon. Soupe de Loop er navnet på første plade, og titlen her lægger op til forskellige associationer. Men mest af alt er det en vrøvletitel, der understreger bandets legelyst. Endnu værre bliver det med det kommende album, der udgives i 2021 under titlen El Butcho. Og hvad betyder det så? Svaret findes (måske) til næste koncert.

Genremæssigt bevæger trioen sig inden for jazzen med tråde til funk, soul og blues, og som er komponeret i moderne arrangementer. Christoffer fortæller om musikken: ”Vi har to hovedmål, når vi spiller. For det første vil vi ikke gå på kompromis med det kunstneriske. Musikken skal være velforberedt og velspillende. Når det så er sagt, er vores andet mål, at der skal være plads til leg på scenen. Det er vigtigt at kunne lade musikken gå nye veje, selvom de er en del af stramme arrangementer.”

De består hovedsageligt som en trio, men har både spillet som kvartet (enten med guitar eller trombone) og som kvartet(trioen plus guitar og trombone), som også kan findes på deres nyeste album El Butcho.

Referencer
Har tidligere spillet steder som Sønderborg Jazzclub, Tøjhuset (Fredericia), Odeon (Odense),
Copenhagen Jazz Festival, Ribe Jazz Festival, Jam Days Odense, Jazz i Trekanten, Herr Nilsen (Oslo), Kristiansand Jazzvesen (Kristiansand), Teateret i Kristiansand, Kilden Konserthus (Kristiansand) og mange flere steder.

Udpluk fra anmeldelser af Soupe de Loop (2019)

”Tilsammen levendegør de fire den musik, der nok er ny, men også rundet af den tradition, der afspejles i orkesterets navn. Albummets vrøvletitel er volapyk, men en god spejling af det karakteristisk uhøjtidelige og særegne udtryk, som orkesteret fremelsker. Musikken er drillende, præget af smittende livsglæde, og så inviterer den op til dans – trods temposkift”
Ivan Rod

Bandmedlemmer