Henrik Bank

  • Americana
  • Country
  • Folk
  • Singer/songwriter

Koncertprodukter

Solo

Online Solo koncert
Streaming koncert fra mit lydstudie. Fokus på egne sange, små historier fra mine oplevelser fra indspilning i USA. Krydret med coversange
Online Solo koncert
Streaming koncert fra mit lydstudie. Fokus på egne sange, små historier fra mine oplevelser fra indspilning i USA. Krydret med coversange
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
    Online Solo koncert
  • Solo (45 min)
    Fredagsbar


2.500 DKK

Video

1/3

Om artisten

Den sprøde og luftige vokal fra Henrik Bank, passer perfekt til sangenes country-rock arrangementer. Vokalen og harmonierne passer også som fod i hose til den lyriske side.

En sangstærk musiker har fundet hjem

Gennem flere år har sangskriver og musiker Henrik Bank samlet en bunke selvgjorte sange, uden et egentligt mål med værkerne. For et par år siden indgik han en aftale med sig selv om endelig at få en udgivelse på gaden. Det blev til en EP, som blev vel modtaget af såvel radiostationer som anmeldere rundt omkring.

Nu er han så på banen igen - og denne gang er værket komplet med albummet ”The Journey”, der som sin forløber er indspillet og produceret i Nashville, USA.

Mange af sangene fra Henrik Bank er skrevet ud fra meget personlige oplevelser og er på mange måder en afspejling af nogle af de store begivenheder i Henrik Banks liv, både lykkelige som triste – begivenheder som de fleste kan relatere til.
Melodiøs folk / country-pop

Stilen er melodiøs country-pop med afstikkere til andre genrer, men alle med udspring i countrygenren.

Eller rettere, sådan er det endt. Faktisk har Henrik Bank været vidt omkring i sin søgen efter den rette hylde til sine sange. Men efter nærmest ved et tilfælde at komme i kontakt med Larry Beaird som har arbejdet med alt fra Miley Cyrus til Faith Hill og Rascal Flatts – ja så virkede det som om at brikkerne endelig faldt på plads.

Derfor er optagelserne da også foretaget i country-musikkens hovedstad Nashville. Musik og tekst er udelukkende skrevet af Henrik Bank selv med et par undtagelser hvor forskellige co-writere har bidraget. På ”The Journey” medvirker en lang række musikere der hver især har et kæmpe bagkatalog af en lang række kendte navne indenfor musikkens verden (fx Keith Urban, Lady Antebellum, Lonestar, Joe Cocker, Rascal Flatts, Mark Knopfler bare for at nævne nogle få).