Indian Cane

  • Indie
  • Rock

Bjarne Roursgaard

Guitar

Laura Lundfold

Vokal

Produkter

Band

Indian Cane
Vi tager ud og spiller vores musik med fuldt band.
Indian Cane
Vi tager ud og spiller vores musik med fuldt band.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Indian Cane


5.000 DKK

Video

1/2

Om artisten

Indian Cane. Drømmende ørkenrock solidt plantet i den sorte muld.

Indian Cane

Indian Cane er navnet på en sejlivet ukrudtblomst som trives godt i sandet og syreholdigt jord. Det er også navnet på bandet Indian Cane. I 2019 udkom bandet med første fuldlængde album “In Between”, der blev overordentligt flot modtaget af anmeldere og lyttere.
Med udgangspunkt i Laura Lundfuld udtryksfulde vokal tager Indian Cane garagerocken et skridt videre med organisk, håndspillet rock hvor der er plads til både swung, nerve og finesser. Live er Indian Cane i fuld gang med at opbygge et fantastisk ry som et rå-swingende, dynamisk, nærværende liveband.
Indian Cane er:
Laura Lundfold: vokal, Johnny Kuhn: guitar, Bjarne Roursgaard: guitar, Mikael Odder Nielsen: Bas, Rolf Alstrup: trommer.

Udpluk af anmelder citater:
“Indian Cane lyder på én gang så klassisk, at man kan få fornemmelsen af at have hørt det før – men leverer også så sejt spil og produktion, at man ikke tvivler på, at dette er nyt, vil noget og i øvrigt er ganske vedkommende.” (gfrock)
“...ambitiøs og kompromisløs indierock af stærk potentiale.” (GAFFA)
“De tør rent faktisk lyde som nogle, der tør drømme stort og sagtens kunne indtage og bjergtage det meste af musikverdenen med et ganske markant og universelt udtryk” (Side33)
“...Ikke mindst fordi Indian Cane i sangerinden Laura Lundfold ...har et sandt trumfkort, som i karisma og karakter rent faktisk tåler at blive nævnt i forlængelse af en sangerinde som Kira Sk


Diskografi:
EP: “Turning Point” (Gateway, 2014)
ALBUM : " In Between " ( Gateway 2019 )

Singler
Am I the only one ( 2022 )
Back to the beginning ( 2022 )Bandmedlemmer