Karl Kristian

 • Folkrock
 • Pop
 • Singer/songwriter

David Taylor

Trommer

Lasse Nielsen

Trommer

Koncertprodukter

Duo

Trio

Karl Kristian Trio
Koncert i trioformat inkl. lydanlæg og lydmand til afvikling
Karl Kristian Trio
Koncert i trioformat inkl. lydanlæg og lydmand til afvikling

Band

Karl Kristian Band
Koncert med 6 mands orkester inkl lydanlæg og lydmand til afvikling.
Karl Kristian Band
Koncert med 6 mands orkester inkl lydanlæg og lydmand til afvikling.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (90 min)
  Karl Kristian Solo
 • Duo (45 min)
 • Trio (90 min)
  Karl Kristian Trio
 • Band (90 min)
  Karl Kristian Band


3.500 DKK

Artist CV

Karl Kristian

Uncover
Bookinger

2

mic

Er blevet booket
2 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Stiften.dk
Ringkøbing-Skjern Dagblad
Facebookside
Instagram
Spotify

Karl Kristian fra Hvide Sande

Video

1/4

Om artisten

Karl Kristian - Et skib kommer hjem!

Karl Kristian spejler sin musik og tekster i det jordnære. Med inspiration fra egnsfæller og ikoner som Johnny Madsen og Allan Olsen skriver Karl Kristian sig direkte ind i en folkekær tradition af trubadurer, som formår at formidle små åbenbaringer gennem dagligdagens trummerum. Karl Kristians tekstunivers runger som et ekko af Sebastians poetiske lyrik, mens selve musikken har et mere moderne islæt, der skaber associationer til Tue West. Med Karl Kristian er de danske digte igen at finde i populærmusikken.

At Karl Kristians førstesingle er opkaldt efter musikerens egen hjemstavn er ingen tilfældighed. Sangen Hvide Sande indledes med ordene et skib kommer hjem.., og det er netop, hvad Karl Kristian er. Vendt tilbage til sine rødder. En opvækst i den lille vestjyske fiskerby mellem hav og fjord har formet Karl Kristian som musiker og hjulpet det nye talent til at finde sin plads på den danske musikscene. I sin stil læner han sig tæt op ad lokalsamfundets lune, hvilket også afspejler sig i hans musiske udtryk.

Karl Kristian er aktuel med debutalbummet ’Før Jeg Sover Ind’, et album der er produceret på egen hånd på det lille kammer i Hvide Sande og i den mørkeste hule af en baggang i Aarhus. Trommerne blev indspillet i en stue i Kibæk hos Faster Henny, men der manglede stadig noget. Orgel?

Efter en optræden på den lokale fjernsynskanal blev Karl Kristian kontaktet af orgelkongen Palle Hjorth (Peter Sommer, Poul Krebs m.fl.), der også har en stor kærlighed for den danske musik. Det mundede ud i et samarbejde og 12 sange, der endeligt fandt hjem. Og det er lige præcis dét, ’Før Jeg Sover Ind’ handler om. Hjem.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Grønnere Grøn
01 / 08 / 2020

Koncert til Grønnere Grøn 2020

Den dejligste havefest med et superskønt og nærværende band - Karl Kristian 👍👍. Meget dygtige musikere - ønsker dem vejen til stjernerne 🌟😎🤗❤️.