Kenny Peter

  • Blues
  • Folkrock
  • Singer/songwriter

Niels Jessen

Bas

Koncertprodukter

Solo

Sønderjysk dialektmusik fra marsken
Kenny Peter leverer et nærværende lunt sønderjysk stykke musik med dertilhørende historier om sangene.
Sønderjysk dialektmusik fra marsken
Kenny Peter leverer et nærværende lunt sønderjysk stykke musik med dertilhørende historier om sangene.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)
    Sønderjysk dialektmusik fra marsken


4.000 DKK

Sange på sønderjysk?

Det er både de store og små spørgsmål som bliver udforsket under den sønderjyske lup, der ikke bare begrænser sig til det sydlige område, men forsøger at tegne et overordnet perspektiv af Danmark, set gennem en sønderjydes briller.

Video

Om artisten

Sange som du ikke har hørt dem før, nemlig på sønderjysk dialekt fra marsken!

Som en marskens svar på Kim Larsen med omvendt fortegn, med sønderjysk dialekt og vid, fortæller Kenny Peter historier på marskens facon, som på elegant vis spiller ind i hans glade og forunderlige melodier.

Tekstuniverset er bredt og humoristisk, med emner som indvandringen af rigsdansk-talende i Sønderjylland, livet i udkantsdanmark og småborgerlighed i sange som: ”Danmark til Ejderen?”, ”Vandkants Danmark” og ”Hygge”.

Første single, 'Dialektik?', udkommer på streaming d. 26. juli, dagen før han er hovednavn på Danmarks Dejligste i Frifelt. Han kan høres til Tønder Festivalen, hvor han giver en håndfuld koncerter. På Hagges d. 20 sep er Kenny opvarmning for MC Hansen og til Tønder Open Air d. 27. sep om aftenen er han igen headliner.

I 2020 vil flere af Kenny Peters sange feature på DR i en dokumentarserie på 3 dele om Sønderjylland i forbindelse med 100 års jubilæet for genforeningen.

Bandmedlemmer