Laursen

 • Folk
 • Folkrock
 • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Laursen Solo
Solokoncert med Laursen.
Laursen Solo
Solokoncert med Laursen.

Trio

Laursen Trio
Triokoncert med Laursen
Laursen Trio
Triokoncert med Laursen

Band

Laursen Band
Bandkoncert med Laursen
Laursen Band
Bandkoncert med Laursen
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (60 min)
  Laursen Solo
 • Trio (60 min)
  Laursen Trio
 • Band (75 min)
  Laursen Band


2.500 DKK

Dansk lyrik i verdensklasse

”…et niveau, som selv en Allan Olsen skulle have en virkelig god dag for at matche. Velkommen til Laursen som en af folkets nye stolte spillemænd."

Video

Om artisten

“Det er historier, der rummer meget mere end ordets kraft – det er historier, der skaber billeder, og afføder nye historier og tanker hos dig som lytter. Det er ypperligt, magnifikt, uforligneligt – ja, find selv dine superlativer.“

Sådan beskriver Side 33 Laursens andet album, Brændenælden, som netop er udkommet i maj 2021.

Laursen er et dansk folk-band, som på original vis blander ørehængende melodier med banjo og farverige, dansksprogede tekster om mennesker og samfund. Tekster, som både underholder og udfordrer, og som leder tankerne hen på folk som Jan Toftlund, Niels Skousen og Allan Olsen.

Med over 70 koncerter i løbet af 2018 og 2019 har Laursen allerede været hele kongeriget rundt en håndfuld gange, og bandet har blandt andet optrådt på Skagen Festival, Tønder Festival og Kun For Forrykte Festival.

Laursen er anført af den nordjyske troubadour Andreas Laursen (vokal/guitar), og består derudover af Martin Caspersen (mandolin/guitar), Markus Nederby (banjo), Rune Petersen (bas) og Jonas Laursen (trommer)