Lite Kite

  • Rock

Adam Younes

Guitar

Koncertprodukter

Band

Musikken er energisk og original
Musikken er energisk og original, og melodierne er fængende og meget let spiselige. Vi plejer at sætte godt gang i publikum
Musikken er energisk og original
Musikken er energisk og original, og melodierne er fængende og meget let spiselige. Vi plejer at sætte godt gang i publikum
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (30 min)
    Musikken er energisk og original


1.000 DKK

Artist CV

Lite Kite

Uncover
Bookinger

4

mic

Er blevet booket
4 gange

Uncover
Anbefalinger

2

star

Har fået 2 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Lite Kite Koncert
Support for SKAMBANKT
Tinderbox Band battle
Lyd eksempler
Hjemmeside
Akustisk festival

Musikken er energisk!

Lite Kite er et rockband på fire medlemmer mellem 20 og 26 år. Musikken er energisk og original, og melodierne er fængende og meget let spiselige. Genremæssigt trækker musikken tråde fra bands som Foo Fighters, Kings of Leon og Grand Avenue

Video

1/4

Om artisten

Fulde pressetekst , band billeder og technical rider kan sendes på PDF, hvis ønsket.

Simpelt og ærligt Rockband
Vi er fuldstændig ligeglade med status quo og bryder os egentlig ikke om det bevidst uæstetiske og gennemsnitlige udtryk som i stigende grad præger dele af den danske musikscene.
Modsat den populære kultur, hylder Lite Kite det ekstraordinære og det opsigtsvækkende, frem for det gængse og afdæmpede. Dette kommer til udtryk i musikken, som behandler de store menneskelige følelser så som den platoniske kærlighed, eksistentialistiske spørgsmål og opofrelse. Disse temaer tiltrækker et modent publikum, hvilket vi betragter som et kvalitetsstempel.
De seriøse temaer akkompagneres med stemningsfyldte, muntre og energiske melodier som bidrager til den festlige stemning til vores shows.
Vi fokuserer på substans og lytbarhed, frem for påtaget kunstneriskhed og selviscenesættelse. Vi ønsker at formidle et egentligt budskab med musikken. Derfor er Lite Kite et simpelt og ærligt Rockband.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Bruuns Galleri
13 / 11 / 2019

Fredags koncert i Bruuns Galleri

Lite Kite har spillet 3 minikoncerter hos os, og alle koncerter har været yderst professionelle optrædender. De skaber et nærværende og stemningsfuldt univers for vores mange besøgende, under deres shoppingtur i centret.
Odder Kommune
08 / 09 / 2019

Rock på Torvet

Lite Kite leverede en rigtig god og nærværende koncert. De bedste anbefalinger herfra!