Liuwina

 • Pop
 • Rock
 • Singer/songwriter

Mads Bolding Fenger Poulsen

Guitar

Koncertprodukter

Duo

Vi kommer og spiller i din stue (København)
Akustisk duo bestående af sangerinden Liuwina og guitaristen Mads Bolding. Vi giver en hyggelig hjemmekoncert med originale sange.
Vi kommer og spiller i din stue (København)
Akustisk duo bestående af sangerinden Liuwina og guitaristen Mads Bolding. Vi giver en hyggelig hjemmekoncert med originale sange.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Duo (30 min)
  Vi kommer og spiller i din stue (København)
 • Duo (60 min)
  Akustisk duo til dit event
 • Duo (90 min)
  Lækker akustisk underholdning


2.000 DKK

Artist CV

Liuwina

Uncover
Bookinger

3

mic

Er blevet booket
3 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Liuwinas officielle hjemmeside
Liuwinas soundcloud
Always Keep Fighting (Debut album)
Liuwinas YouTube channel
Følg Liuwina på Facebook
Følg Liuwina på Instagram
Liuwina deltog i Emergenza 2018 og kom i semifinalen
Pressemateriale

Følelserne får frit spil i musikken

Jeg bevæger mig rundt i følelserne når jeg synger mine sange. Musikken og lyrikken understøtter følelserne i et samspil, der giver lytteren mulighed for at leve sig ind i historien, der fortælles. Musik er for mig en måde at give dig, som lytter, glæde, og vise at jeg forstår dig.

Video

1/4

Om artisten

Liuwina begyndte at skrive musik i 2011, og har udgivet sit første album i 2017. Bandet Liuwina består af sangerinden Liuwina, Guitaristen Mads Bolding og bassisten Rasmus Vennely.

Bandet Liuwina består af sangerinden Liuwina, Guitaristen Mads Bolding og bassisten Rasmus Vennely. Trommeslageren Dennis, måtte pga. sygdom trække sig fra bandet, og en passende erstatning er endnu ikke dukket op.

Sangerinde og sangskriver, Liuwina, inviterer dig på en rejse ind i følelsernes verden, til tonerne af ørehængende pop/rock musik med fængende tekster.

Liuwina er vokset i det sydlige Danmark på Falster, og slår nu sine folder i det Københavnske. Hun boede en årrække i Japan, hvor hun skrev sit album sammen med produceren Yasutoshi Tanaka.
Dette album blev udgivet på Valentins dag 2017, og kan findes på alle online streamingtjenester.

Musikken har Liuwina altid brugt til at udtrykke sine følelser, også når det ikke var muligt at sige dem højt. Mobning og utryg opvækst, gjorde at hun altid følte sig lidt ved siden af, men som voksen besluttede hun sig for at gå imod al konvention, og begynde at udleve sin passion for musik og sangskrivning. Det var især tabet af en nær veninde, der satte hende i gang med sangskrivningen for alvor.

"Det at kunne røre folk følelsesmæssigt med min musik, gør mig utrolig glad og det kan virkelig bare gøre min dag bedre, når folk fortæller mig, at min musik gør noget godt for dem" - Liuwina

Bandmedlemmer