Loungesax Christmas Edition

 • Instrumentalt
 • Julehits

Jakob Elvstrøm

Saxofon

Produkter

Solo

Koncert med Loungesax Christmas Edition
Afslappende julemusik af høj kvalitet til din næste event.
Koncert med Loungesax Christmas Edition
Afslappende julemusik af høj kvalitet til din næste event.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (30 min)
  Loungesax Christmas Edition
 • Solo (60 min)
  Koncert med Loungesax Christmas Edition
 • Solo (120 min)
  Loungesax Christmas Edition


1.900 DKK

Artist CV

Loungesax Christmas Edition

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

LoungeSax hjemmeside

Loungesax Christmas Edition

Loungesax er en professionel og erfaren saxofonist, der spiller smuk julemusik. Perfekt til reception og baggrundsmusik til events eller middag.

Video

Om artisten

Loungesax Christmas Edition er en jule-udgave af Jakob Elvstrøms Loungesax projekt (se dette her på Uncover siden). Repertoiret er selvfølgelig tilpasset højtiden og består af lutter juleklassikere fra "Last Christmas" til "Glade jul".

Loungesax er særdeles benyttet som receptions musik hos bla. ARoS, My Garage, Rhoden Gods og Panum Instituttet i Kbh. (for bare at nævne nogle få).
I julen ´'20 glædede Jakob Elvstrøm og Loungesax Christmas Edition masser af mennesker med live julemusik overalt i landet fra Aalborg over Kolding og Tønder til Lyngby.
Jakob Elvstrøm er til hverdag en særdeles aktiv musiker, der bla. i efteråret 2019 spillede saxofon i Aarhus Teaters anmelderroste opsætning af David Bowie musicalen "Lazarus" (der opføres på Det Kgl. Teater i 2022) og udover dette spiller alt fra soul til jazz og rock'nroll.

Repertoiret består julemusik! Numrene akkompagneres af baggrundsmusik på iPad, og Jakob Elvstrøm giver på den måde tilhørerne mulighed for at opleve og høre rigtig, levende musik af en dygtig og engageret saxofonist.
Lydniveauet kan tilpasses ethvert rum og kan med trådløs forstærker spille inden- og udendørs.

”Tusind tak for din indsats i går på Hotel Koldingfjord. Vores gæster har rost din musik meget i dag til morgen og den store ros vil jeg meget gerne give videre til dig.”
Peder Madsen, direktør, Koldingfjord

Referencer:
ARoS, Aarhus Universitet, My Garage, British Airways, Finanssektorens uddannelsescenter, VIAUC, Socialministeriet, Aarhus Tech, Panum Instituttet, Rhoden Gods, Sillebroen Frederikssund, Assens Skibsværft, Akzo Nobel, Silhorko-Eurowater, Lyngby storcenter, Egeskov slot, Visit Aarhus, HK, Nykredit m.fl.

Jakob Elvstrøm er uddannet på den Rytmiske Afdeling ved Det Jyske Musikkonservatorium og har spillet med en række af Danmarks bedste jazz-musikere; Cecilie Norby, Jesper Thilo, Sigurd Barrett, Kjeld Lauritsen, Uffe Steen, Hugo Rasmussen, Jakob Bro, Lars Jansson (S), Veronica Mortensen og mange andre. Han har udgivet 5 cd’er i eget navn, der bl.a spilles på DR P3, P4 og P8 jazz.

Bandmedlemmer