LoungeSax

 • Instrumentalt
 • Jazz
 • Lounge

Jakob Elvstrøm

Saxofon
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (30 min)
  LoungeSax
 • Solo (60 min)
  LoungeSax
 • Solo (120 min)
  LoungeSax


2.500 DKK

Artist CV

LoungeSax

Uncover
Bookinger

4

mic

Er blevet booket
4 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

LoungeSax hjemmeside

LoungeSax, live saxofon til din event.

LoungeSax spiller saxofon til reception, middag, bryllup, fødselsdag, konfirmation, fernisering, åbning, indvielse, vinsmagning, nytårstaffel, julereception, udendørs bryllup m.m. Kan optræde med lille trådløst anlæg overalt.

Video

Om artisten

Lounge Sax er stilfuld og elegant jazz-musik fremført af saxofonisten Jakob Elvstrøm. Repertoiret er bredt og indeholder, udover swing og bossa nova, jazz’ede fortolkninger af bla. Beatles og Sting.

"1000 tak for sidst og tak for fantastisk go´ 🎷🎷 Alle gæster har rost dig meget og jeg var selv ovenud tilfreds 💪 Så de bedste hilsner herfra tagterrassen i Herning
Kh Michael" (spillede til sommermiddag på terrassen)

Jakob Elvstrøm er en særdeles aktiv musiker, der bla. i efteråret 2019 spillede saxofon i Aarhus Teaters anmelderroste opsætning af David Bowie musicalen "Lazarus" (der efter covid-19 nedlukning er opføres på Det Kgl. Teater i Kbh. 2021).

***** (5 stjerner)
"Skabte en fantastisk god stemning til mit arrangement, dygtig, behagelig og pålidelig.
Bedste anbefalinger herfra.
Mvh Kristine" (spillede til 50 års fødselsdagsmiddag)

Repertoiret består af jazz, bossa nova og pop-sange i jazz’ede arrangementer. Numrene akkompagneres af baggrundsmusik på iPad, og Jakob Elvstrøm giver på den måde tilhørerne mulighed for at opleve og høre rigtig, levende musik af en dygtig og engageret saxofonist.
Lydniveauet kan tilpasses ethvert rum og kan med trådløs forstærker spille inden- og udendørs. Spiller i hele landet, fra Skagen til Bornholm.

”Tusind tak for din indsats i går på Hotel Koldingfjord. Vores gæster har rost din musik meget i dag til morgen og den store ros vil jeg meget gerne give videre til dig.”
Peder Madsen, direktør, Koldingfjord

Referencer:
ARoS, Aarhus Universitet, My Garage, British Airways, Finanssektorens uddannelsescenter, VIAUC, Socialministeriet, Aarhus Tech, Assens Skibsværft, Akzo Nobel, Silhorko-Eurowater, Egeskov slot, Visit Aarhus, HK, Nykredit m.fl.

Jakob Elvstrøm er uddannet på den Rytmiske Afdeling ved Det Jyske Musikkonservatorium og har spillet med en række af Danmarks bedste jazz-musikere; Cecilie Norby, Jesper Thilo, Sigurd Barrett, Kjeld Lauritsen, Uffe Steen, Hugo Rasmussen, Jakob Bro, Lars Jansson (S), Veronica Mortensen og mange andre. Han har udgivet 5 cd’er i eget navn, der bl.a spilles på DR P3, P4 og P8 jazz.

Bandmedlemmer