Marc Facchini

 • Folk
 • Indie
 • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Solokoncert (vokal/guitar)
Solo
Solokoncert (vokal/guitar)
Solo

Duo

Duokoncert (vokal/guitar, violin/bratsch)
Duo
Duokoncert (vokal/guitar, violin/bratsch)
Duo

Band

Bandkoncert (6 musikere)
Marc Facchini & Den Usynlige Hånd; vokal/guitar, violin, bas, trommer, guitar, guitar
Bandkoncert (6 musikere)
Marc Facchini & Den Usynlige Hånd; vokal/guitar, violin, bas, trommer, guitar, guitar
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (90 min)
  Solokoncert (vokal/guitar)
 • Duo (90 min)
  Duokoncert (vokal/guitar, violin/bratsch)
 • Band (90 min)
  Bandkoncert (6 musikere)


4.500 DKK

Artist CV

Marc Facchini

Uncover
Bookinger

4

mic

Er blevet booket
4 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Hjemmeside
Instagram
YouTube
https://soundcloud.com/marcfacchini

Marc Facchini - En moderne troubaodur

”I en afbalanceret, musikalsk vekselvirkning mellem bragende agitation og intim minimalisme viser dansk-italienske Marc Facchini med sin tredje plade, at han er en sangskriver af høj karat. Sjældent har dansksproget folk lydt så nærværende og nødvendigt.” Louise Rosengreen, Dagbladet Information

Video

1/4

Om artisten

Siden 2010 har Marc Facchini fortryllet sit publikum med sine moderne psykedeliske visesange. Facchini’s sange er en invitation ind i det ukendte, med tradition i den ene hånd og innovation i den anden.

Marc Facchini skriver sange om krop, materie, telepati, finanser, forvandling, filosofi, religion, seksualitet, spiritualitet og død. Hans soloudgivelser har blandt andet indbragt ham to DMA-nomineringer for 'Vidunderlige Drømme' (2015) og ‘Ind I Evigheden’ (2020), mens 'Himmelmekanik' i 2018 blev hædret som et af årets allerbedste plader af Dagbladet Information.

”Jeg vil gerne give et moderne bud på den europæiske visetradition. Skrive sange der er fyldt med sandheder og løgnhistorier. Sange der kræver fordybelse. Et msusikalsk rum med plads til både grin og gråd.”
- Marc Facchini

Nu er den dansk/italiensk sangskriver aktuel med den fjerde plade i rækken. På 'Ind I Evigheden' har Marc Facchini skabt et helstøbt værk, hvor den klassiske rockbesætning opløses i bobler af melodiøse stryger- og blæserarrangementer. I løbet af de første uger efter udgivelsen tikkede talrige 4-, 5- og 6-stjernede anmeldelser ind. Blandt andet fra GAFFA, som skrev:

”Dystopi har sjældent lydt smukkere [..] Der noget særegent nordisk over tonen på Ind i evigheden, og det selvom albummets 11 sange ofte lyder som en togrejse gennem et forenet Europa med et folk-ensemble som eneste selskab. Tonen er lige så lys som en midsommernat. Mens kontravægten er Jordens nært fremstående undergang, der er albummets overskyggende lyriske tema. Dette Dr. Jerkyll & Mr. Hyde-univers fungerer bare.”
- Esben Suurballe Christensen, GAFFA

Anbefalinger

Tim Schou
23 / 07 / 2022

SCHOUCAMP 2022

Marc var langsom i sin optræden og interaktion med publikum. Med langsom mener jeg tålmodig med sig selv og sine sange og lod publikum trække vejret på en måde jeg sjældent har oplevet før, især i en tid hvor alt helst skal gå hurtigt.

Marc er fuldstændig fænomenal og jeg kan ikke andet end at anbefale ham på det absolutte højeste niveau af anbefalinger.

Tak for dine sange, Marc!