Markus Valentin

  • Folk
  • Folkrock
  • Pop
  • Singer/songwriter

Markus Valentin Raadal Jakobsen

Guitar, Vokal

Koncertprodukter

Solo

Markus Valentin
Der lægges op til en akustisk koncert med en sangskriver som har ordet i sin hule hånd, og som lader dig sygne hen i sød poesi med gode melodier.
Markus Valentin
Der lægges op til en akustisk koncert med en sangskriver som har ordet i sin hule hånd, og som lader dig sygne hen i sød poesi med gode melodier.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
    Markus Valentin


2.500 DKK

Artist CV

Markus Valentin

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Åbningskoncerten lørdag Tinderbox '18
Midtfyns Festival '19
Hammer/Emming/Valentin release (UDSOLGT)
Releasekoncert '18
Tønder Festival Opvarmning

Dansk Indie-Pop Singer/Songwriter

Med sin poppede indie-rock stil og sine poetiske sange, åbnede Markus Valentin lørdagen på Tinderbox '18. Han var også blandt de første kunstnere, som gav koncerter på den nyligt genopståede Midtfyns Festival i 2019, og du har også kunne stifte bekendtskab med ham i trioen Hammer/Emming/Valentin.

Video

1/2

Om artisten

Markus Valentin er en fremtrædende karakter især blandt det fynske vækstlag. På kort tid har han spillet med og opvarmet for nogle af branchens store navne, herunder ”Peter Belli”, ”Lasse & Mathilde”, og ”Uffe Lorenzen”.

Væbnet med sin poppede indie-rock stil og sine poetiske sange, åbnede Markus Valentin lørdagen på Tinderbox Festival 2018. Markus Valentin var også blandt nogle af de første kunstnere som gav koncerter på den nyligt genopståede Midtfyns Festival i 2019, og du har også kunne stifte bekendtskab med hans musik omkring på Hagges under Tønder Festival 2018.

I vinteren 2019 udkom Markus Valentin med live albummet Tinderbox - Udsnit Fra Scenekanten, og på samme tid var han i færd med at skrive nye sange og genopfinde sig selv. De sange endte med at danne rammerne for trioen Hammer/Emming/Valentin.

I juni 2020 udkom Hammer/Emming/Valentin med HAVET EP, hvorfra sangene BLÅ og MASSER AF LIV anbefales af DR Karrierekanonen, mens GFR tildeler albummet 4 stjerner og kalder pladen for ‘Usnobbet, fængene og VOLDSOMT underholdende, på højt niveau og med højt til loftet. Debut koncerten de spillede på Musikhuset Dexter blev hurtigt udsolgt, og trioen går nu en spændende tid i møde!

Høre du Markus Valentin live på landets spillesteder som solo artist kun væbnet med akustiske guitarer og sine poetiske indie-rock sange, eller om du høre ham i forbindelse med folk-pop trioen Hammer/Emming/Valentin, så er en ting sikkert. Du vil blive ført ud på en smuk musikalsk rejse.

Bandmedlemmer