Mikkel Julius

 • Folk
 • Pop
 • Rock
 • Singer/songwriter

Mikkel Julius Gravgaard

Guitar, Klaver, Vokal

Produkter

Solo

Koncert med hygge i højsædet
Jeg spiller en akustisk intim koncert bestående af primært mine egne numre og en blanding af covers fra artister, som du kan lide. F.eks. John Mayer.
Koncert med hygge i højsædet
Jeg spiller en akustisk intim koncert bestående af primært mine egne numre og en blanding af covers fra artister, som du kan lide. F.eks. John Mayer.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (30 min)
  Indslag til enhver anledning
 • Solo (60 min)
  Koncert med hygge i højsædet
 • Solo (120 min)
  Hyggelig singer-songwriter musik til enhver stund


1.800 DKK

Artist CV

Mikkel Julius

Uncover
Bookinger

8

mic

Er blevet booket
8 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Portræt i Randers Amtsavis
Facebookside med over 1.000 tilhængere

Udgivelse af akustisk EP i efteråret 2020

Mit navn er Mikkel Julius og jeg er musiker og sangskriver bosat syd for Aarhus. Jeg spiller dansksprogede sange med melodi og tekst i højsædet. Min fornemmeste mission er at røre folk med min musik, så de får lyst til at komme igen. Jeg udgiver en helt ny EP i efteråret 2020.

Video

1/3

Om artisten

Uadvendt og alsidig musiker med næsten 20 års live erfaring. Spiller både egne sange og hits/evergreens fra de største artister gennem tiden.

Leder du efter levende musik, som kan favne alle aldersgrupper til enhver lejlighed? Jeg kan med garanti hjælpe dig! Jeg mestrer både guitar, klaver, ukulele og sang, og har været spillemand, siden jeg var 11. Jeg spiller til alt fra bryllupper og fødselsdage til firmafester og festivaler. Jeg er altid imødekommende og spiller musik som frembringer god stemning og et smil på læben.

Jeg har spillet musik hele mit liv. Som 11-årig blev jeg suppe-steg-is musiker, og som 13-årig dannede jeg mit første band. Jeg har usædvanlig god sans for at tilpasse musikken præcis til dit arrangement. Jeg kommer solo, men kan både have klaver, guitar og ukulele med. Jeg spiller alt fra instrumentale klassikere under middagen til længere sæt med pop, rock og evergreens til festlige stunder. Jeg er med andre ord et ONE MAN BAND. Jeg spiller pop, rock, country, folk, jazz og evergreens for alle årtier, men skriver også egne sange på dansk. I 2016 deltog jeg i TV-2-programmet Danmark har Talent med trioen De Originale Kopier. Jeg har et godt gehør og vil kunne akkompagnere enhver lejlighedssang, ligesom jeg er lydhør overfor opfordringer. Har du brug for en erfaren, alsidig og smilende musiker med styr på tingene, så skal du kontakte Mikkel Julius.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Odder Kommune
22 / 09 / 2021

Byens Fest på Torvet i Odder d. 17.9.2021

Mikkel Julius leverede en nærværende koncertoptræden, og deltagerne til Byens Fest havde en rigtig god oplevelse.
Tak for din anbefaling, Louise.
Kan det passe, at honoraret endnu ikke er overført? Jeg kan ihverfald ikke se pengene på min konto.
Vh Mikkel