MOLDE

  • Americana
  • Folk
  • Singer/songwriter

Maria Molde

Vokal

Uffe Holmsgaard Eriksen

Guitar

Produkter

Band

MOLDE
MOLDE leverer nykomponeret dansksproget folk. Det er smittende og sanselig akustisk musik med inspiration fra både americana og nordisk folkemusik.
MOLDE
MOLDE leverer nykomponeret dansksproget folk. Det er smittende og sanselig akustisk musik med inspiration fra både americana og nordisk folkemusik.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (90 min)
    MOLDE


12.500 DKK

Anmeldelse, Wintercoat, Rootszone.dk

MOLDE optrådte med varme, charme, humør og spilleglæde, så man straks bliver fanget af deres musik med smægtende country- og americana-toner blandet med lidt jazz, balkan og bluegrass (Rootszone.dk)

Video

1/2

Om artisten

MOLDE er et nyt folkband, der ikke er bange for at dyrke hverdagens eventyrlige sanselighed. De danske tekster kredser om kærlighed, melankoli og inderlighed. Og om den banale men dybe glæde ved at leve og være en del af naturen. Sangene er smittende og umiddelbare, inspireret af amerikansk country og bluegrass med afstikkere til både swing jazz og den nordiske folke- og visetradition. MOLDE er intenst nærvær med fem akustiske strengeinstrumenter omkring en enkelt mikrofon på scenen. Sangene er båret frem af Maria Moldes lysende vokal, som er blevet sammenlignet med både Allison Krauss og Alberte. MOLDE bobler af groovy spilleglæde og leg med genrer ud fra en fælles kærlighed til folkemusikkens dybe rødder.

MOLDE består af Maria Molde (sang, mandolin), Uffe Holmsgaard Eriksen (guitar, cittern, klarinet), Jonathan Feig (violin), Anders Gade Jensen (banjo, guitar) og Jens Rosenberg (kontrabas)

Bandmedlemmer