nøia

  • Deep house
  • EDM
  • Elektronisk
  • Pop

Emma Elisabeth Hansen

Vokal

Johanne Thorup

Trommer

Produkter

Duo

En halv times koncert med electropop-duoen nøia
Drømmende, intens og hårdtslående koncert i 30-40 minutter med vores elektroniske setup af synthesizers, vokaler, bas, akustisk trommesæt mm.
En halv times koncert med electropop-duoen nøia
Drømmende, intens og hårdtslående koncert i 30-40 minutter med vores elektroniske setup af synthesizers, vokaler, bas, akustisk trommesæt mm.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (30 min)
    En halv times koncert med electropop-duoen nøia
  • Duo (60 min)
    En times koncert med electropop-duoen nøia


2.500 DKK

Artist CV

nøia

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Anmeldelse SPOT Festival 2019 (Artist In The Spotlight)
Følg os på Instagram for løbende opdateringer
Hør vores demoer på Soundcloud
Anmeldelse SPOT Festival 2019 (The Skinny Mag)
Aksglæde Koncert Support 2019
IAMJJ Koncert Support 2019
Hør musikken på Spotify
Følg os på Facebook for løbende opdateringer

Ny udgivelse af singlen 'Adagio'

Vores tredje single 'Adagio' ramte gaden d. 1. december, og er tilgængelig på dine foretrukne streamingtjenester. Vi håber i vil give den et lyt eller ti lige her: bit.ly/adagio-noia

Video

Om artisten

Med ærlige tekster, transcenderende melankoli & basfyldte beats møder nøia dig der hvor du er, i deres drømmende lydunivers.

Den unge electropop-duo nøia inviterer dig med ind deres drømmende lydunivers. Gennem programmering, genrefusioner og en nagende følelse af omvendt hjemve folder sanger/sangskriver Emma Elisabeth og trommeslager/programmør Johanne Thorup sig ud med scenen som legeplads – og de er bestemt ikke bange for ukonventionelle og overraskende twist. Hvad der gik fra at være et gymnasieprojekt på Tørring Gymnasium med covers af Daft Punk, The Minds of 99 og Kraftwerk, ændrede sig radikalt til en livsvision om at kunne leve af egen musik efter skabelsen af de første originale værker. Duoen fik en ilddåb med udgivelsen af deres første single \'Fernweh\' og kort efter debutkoncert på spillestedet Radar i foråret 2019, hvor de på samme tid blev optaget i talentudviklingsforløbet \'Rock The Region\', hvilket resulterede i en forårstour sammen med andre upcoming bands. Senere hen leverede de en showcase på SPOT festival som blev anmelderrost både nationalt og internationalt, hvorefter de nu rider videre på en bølge båret af et drive og en passion for at udleve drømmen om at kunne leve af at formidle deres historier og budskaber gennem en unik fusion af lyd og performance. I jagten på inspiration og idéer eksperimenterer nøia sig igennem tilværelsen med musikken som affaldsprodukt. Med ærlige tekster fra bag livets polerede facade og alt fra transcenderende melankoli til basfyldte beats møder nøia dig der, hvor du er.

Bandmedlemmer