Natasja Liv

  • Folk
  • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Natasja Liv
Dansk singer-songwriter musik, men læner sig op ad af folk. Sangene bærer præg af historiefortælling og poesi, er inspireret af egne oplevelser.
Natasja Liv
Dansk singer-songwriter musik, men læner sig op ad af folk. Sangene bærer præg af historiefortælling og poesi, er inspireret af egne oplevelser.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (90 min)
    Natasja Liv


1.500 DKK

Artist CV

Natasja Liv

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Opvarmning for Lars Lilholt, Fallulah og Katinka.
Lyt til musikken på soundcloud.
Besøg min Youtube kanal, og følg med i nye udgivelser.
Besøg mig på min facebookside!
Instagram: @natasja.jakobsen
Natasja Liv - Falder
Nyeste udgivelse 'Falder'

Solsort - udgivet november 2021

https://open.spotify.com/track/6v1mNCAMg8hNAhKfA8ogN1?si=b06678aac2bf40ca

Video

1/2

Om artisten

Natasja Livs musik inspireres af det rige, til tider komplicerede indre liv i et menneske - beskrevet i hverdags termer. Hun skriver på dansk. Lyttere kan derfor forvente tekster der er rå og ærlige, men samtidig poetiske og fortællende.

I en personbil bygget om til beboelse, har Natasja rejst gennem Danmark, Færøerne og Island. Hun satte en bremseklods i hamsterhjulet, og gjorde det til sin hverdag at bo i en bil. Flere af hendes nyere numre centrerer sig om dette tema - det simple liv, og de følelser der kan dukke op, når man sætter farten ned. 🚗

Vi skjuler os ofte for regn og vind, men Natasja Liv vil gerne fortælle os at der er noget at finde ved at stille sig midt i det vilde. Når livets larm stilnes og distraktioner sættes på pause for en stund, kan der dukke følelser op, som vi ikke vidste var der.

Man kan føle behov for at løbe væk fra det hele, men ved at konfrontere følelserne, fortæller Natasja gennem sin musik at man kan finde en indre styrke.

Det kan være vildt, og det kan være stille - og denne kontrast mærkes i sandhed når hun af sine lungers fulde kraft råber “Gør mig vægtløs!”, og i næste minut nærmest hvisker “Øjeblikket når - freden indfinder sig, og jeg endelig finder mig selv”.