Natasja Liv

  • Folk
  • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Natasja Liv
Dansk singer-songwriter musik, men læner sig op ad af folk. Sangene bærer præg af historiefortælling, er inspireret af egne oplevelser.
Natasja Liv
Dansk singer-songwriter musik, men læner sig op ad af folk. Sangene bærer præg af historiefortælling, er inspireret af egne oplevelser.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (90 min)
    Natasja Liv


2.500 DKK

Artist CV

Natasja Liv

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Opvarmning for Lars Lilholt, Fallulah og Katinka.
Lyt til musikken på soundcloud.
Besøg min Youtube kanal, og følg med i nye udgivelser.
Besøg mig på min facebookside!
Instagram: @natasja.jakobsen
Nyeste udgivelse 'Falder'

HÅB live på Musikcaféen Nørre Allé 66

https://youtu.be/aG6gR4G2Rqs

Video

1/5

Om artisten

Natasja Liv skaber sange, som med lyrik og musik beskriver nogle af de indre oplevelser, der kan være svære at beskrive, samt beroligende og medrivende melodier der skaber en intim og autentisk atmosfære.

Min musik inspireres af det rige, til tider komplicerede indre liv i et menneske - beskrevet i hverdagsagtige termer. Jeg skriver hovedsageligt på dansk.

Jeg tror man kan finde en indre styrke ved at konfrontere de følelser, der dukker op når larm og distraktioner slukkes, når noget sættes på pause eller hvis livet tager en drastisk drejning. Sagt billedligt, skjuler vi os ofte for regn og vind, men der er noget at finde ved at stille sig midt i det vilde.

Når jeg finder ind i hvilen, og ser nye sider af mig selv, kommer mine opdagelser ofte ned på papir og udfolder sig i musikken.

Derfor kan lyttere forvente tekster der er rå og ærlige, men samtidig poetiske og fortællende. De kan forvente sange, som med lyrik og musik beskriver nogle af de indre oplevelser, der kan være svære at beskrive, samt beroligende og medrivende melodier der skaber en intim og autentisk atmosfære.