Natasja Liv

  • Folk
  • Singer/songwriter

Koncertprodukter

Solo

Natasja Liv
Dansk singer-songwriter musik, men læner sig op ad af folk. Sangene bærer præg af historiefortælling, er inspireret af egne oplevelser.
Natasja Liv
Dansk singer-songwriter musik, men læner sig op ad af folk. Sangene bærer præg af historiefortælling, er inspireret af egne oplevelser.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
    Natasja Liv


1.000 DKK

Artist CV

Natasja Liv

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Opvarmning for Lars Lilholt, Fallulah og Katinka.
Lyt til musikken på soundcloud.
Besøg min Youtube kanal, og følg med i nye udgivelser.
Besøg mig på min facebookside!
Instagram: @natasja.jakobsen

Lyt til CHRISTIANSHAVN på Youtube nu

https://youtu.be/MTGWYfCuXC8

Video

1/4

Om artisten

Natasja Liv spiller rå, dansk musik. Teksterne er følsomme, og fortæller historier om relaterbare oplevelser.

Hen over foråret og sommeren 2020 har jeg sovet i forskellige shelters og under åben himmel på stranden. Jeg har set blod-måne midt om natten, skimtet en silhuet af en sæl, mødt en mand, der spillede tromme med sine dæmoner, hujet højt og badet i månens skær, samt ved solens første stråler.
Jeg har gjort disse ting med mig selv, for at finde ud af hvad der gemmer sig bag hverdagens travlhed og baggrundsstøj, når man er helt alene og lader stilheden råde. Når livets larm stilnes og man i blot et øjeblik skubber de negative tanker til side, får en ukendt styrke plads, og man kan se sit indre lys, som vejleder og guider.
Min musik er et spejl af min rejse gennem livet, og mine sange er fortællinger af både indre og ydre oplevelser, samt observationer af ting og mennesker omkring mig.
I produktionen af min musik, får jeg inspiration fra blandt andre Tina Dickow, Billie Marten og The Head and The Heart, som er artister jeg dagligt lytter til. Måden hvorpå jeg bruger min stemme og de simple akkorder i forskellige temaer på guitaren, er mig tillært ved at lytte til musikere som de nævnte, og ved at udforske guitar, sang og lyrik.
Kombinationen af det detaljerede guitarspil, det rå, danske sprog og den folk-inspirerede lyd skaber en rolig stemning og en atmosfære af ærlighed og væren. Når du lytter til min musik, inviterer jeg dig til at være dig selv og til stede i nuet. Tillad dig selv at blive hensat til den tilstand, der kommer naturligt til dig.
Mit håb er at vi som uperfekte mennesker kan lære af hinandens livsveje, og at vi kan fremme det indre lys hos hinanden.