Nicklas Emil

  • Pop

Produkter

Solo

Nicklas Emil - Singer-Songwriter
Koncerten bliver udført, kun af Nicklas Emil, med hans guitar og loop-pedal, som er med til at sørge for en god og imponerende koncert oplevelse.
Nicklas Emil - Singer-Songwriter
Koncerten bliver udført, kun af Nicklas Emil, med hans guitar og loop-pedal, som er med til at sørge for en god og imponerende koncert oplevelse.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (30 min)
    Nicklas Emil - Den korte oplevelse
  • Solo (60 min)
    Nicklas Emil - Singer-Songwriter
  • Solo (120 min)
    Nicklas Emil - Den fulde oplevelse


300 DKK

Nicklas Emil

Charmerende udadvendt karakter, sørger altid for at skabe kemi med publikummet og levere en optræden, de gerne vil se igen.

Video

1/4

Om artisten

Nicklas Emil er en 20-årig sangersangskriver, hvis genre er mest inspireret af pop, men ofte meget bred. Han optræder ved brug af en loop-pedal, som ved et tryk, optager det der bliver spillet på guitar og looper det og laver sange ud af det live.

Først i alderen af 15 år, samlede jeg en guitar op og lærte, via youtube, at spille ‘’I See Fire’’ med Ed Sheeran, efter noget tid prøvede jeg at synge ved siden af det. Jeg har før gået til til guitar og kor, men det var noget jeg stoppede hurtigt med, da det ikke interesserede mig så meget dengang. Alt jeg har lært er selvlært, det startede med youtube tutorials og så byggede jeg videre på det.

Jeg har altid lidt haft det sådan, ‘’det er ligemeget hvad de andre tænker, bare gør det,’’ derfor har jeg flere gange revet min guitar med til forskellige arrangementer for at spille og synge for folk. Jeg har haft en, måske lidt desperat tilgang til tingene, men i den her branche, bliver man også nødt til at være lidt desperat og gribe alle muligheder. Jeg er ikke altid blevet mødt med positive kommentarer, men det må have styrket mig til at fortsætte. Jeg begyndte, som 16-årig, med at anvende en loop pedal, til mine optrædener, efter at have set Ed Sheeran bruge sådan en live og jeg synes bare det er genialt og det passede bare perfekt til mig. Jeg har aldrig været god til at være i band, jeg har altid foretrukket af være solo og med en loop pedal, kan jeg live på scenen, optage de lyde som mangler, som er trommer, kor osv.

Det som folk førhen ikke kunne lide ved mine optrædener, var min stemme, som jeg heller aldrig havde fået noget rigtig coaching til. I 2018 startede jeg på at få vokal vejledning, fra artisten Jakob Sveistrup og det hjalp fuldstændig. Det har også givet mig mere mod på at optræde foran større publikummer. Jeg kan nu stolt sige at jeg har optrådt på en high school i New York, med min egen sang, som folk var vilde med. Jeg har optrådt på mit gymnasium 2 gange, som var foran 1500 elever, som er det største publikum jeg har stået foran. Udover det har jeg optrådt på steder som Magasinet, Glow og flere spillesteder.