NLK

 • Deep house
 • EDM

Koncertprodukter

Solo

NLK DJ-set
God fest, god musik! Deep House, Future House, Bass House, Tech House. Men variere alt efter tid og sted.
NLK DJ-set
God fest, god musik! Deep House, Future House, Bass House, Tech House. Men variere alt efter tid og sted.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (30 min)
  NLK DJ-set
 • Solo (60 min)
  NLK DJ-set
 • Solo (90 min)
  NLK DJ-set
 • Solo (120 min)
  NLK DJ-set


1.500 DKK

Artist CV

NLK

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

1.000.000+ afspilninger på én single
1.100+ følgere
3.200.000+ afspilninger på Spotify
Selected. support 900.000+ afspilninger
Officielt: Faustix - Need You (NLK Remix)
Citybois opvarmning 2017 @ Horsens Ny Teater

Video

1/3

Om artisten

NLK

Danske Nicolai, kendt som NLK har i en alder af 19 år gammel allerede skabt et navn for sig selv med udgivelser på store etablerede pladeselskaber som remixet af Faustix’ ’Need You’ på Warner Music, Goes By på ’Disco:wax’, Somebody på hollandske ’Strange Fruits’ og Take Control på schweiziske ’Sirup Music’ m.f, som alt sammen har samlet mere end 4,000,000+ streams til dato. Og med udenlandske bookinger til Tyskland allerede stående på sit cv, kan man vidst roligt konstatere Nicolai er på nogenlunde rette spor.

Nicolai har produceret sin egen musik siden begyndelsen af sine teenageår, mens hans kærlighed til musik går endnu længere tilbage. Faktisk begyndte han at danse, da han ikke var mere end fem år gammel, hvor han først opdagede sin iboende fornemmelse for rytme. I dag har Nicolai erstattet danseskoene med en computer, men hans kærlighed til musik og sans for rytme forbliver uændret. Han finder inspiration fra andre house- og EDM-kunstnere som Martin Garrix, Avicii, Tchami, Tom Budin, Chris Lake og mange flere.
Nicolai havde sin officielle debut som kunstner, da det tyske pladeselskab Selected. delte sin singlen 'Believe In Me' på deres YouTube-kanal - et hurtigt voksende pladeselskab, der primært fokusere på house-musik fra kunstnere over hele verden.

Hans populære single “Believe in me” er blevet rost af en af Skandinaviens største musik scoutprogrammer ”KarriereKanonen”, der beskriver det som et stykke ”Velskåret EDM, der får dig ud på dansegulvet!”. Denne anbefaling er ikke en lille ære, eftersom KarriereKanonen har opdaget flere af de største danske kunstnere derude.