Odekinys

  • Folk
  • Pop
  • Rock
  • Singer/songwriter

Edgaras Upit

Synthesizer

Simon Lasnier

Vokal

Koncertprodukter

Band (akustisk)

Kom på rejsen med historier og melodier
Få en super hyggelig aften hvor følelser blomstrer op med vores lyse og mørke sange, spillet med passion og energi!
Kom på rejsen med historier og melodier
Få en super hyggelig aften hvor følelser blomstrer op med vores lyse og mørke sange, spillet med passion og energi!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (akustisk) (90 min)
    Kom på rejsen med historier og melodier


1.500 DKK

Artist CV

Odekinys

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Facebook
Instagram
Spotify
Fatter Eskil Koncert
Aarhus Onsdag

Odekinys på Battle of Bands

Odekinys' allerførste koncert var i Walthers musikcafé i Skanderborg til Battle of Bands konkurrencen. De imponerede juryen og publikummet og er nu videre til finalen i Februar.

Video

1/2

Om artisten

Odekinys: teatralsk pop/rock musik med farver og følelser

Odekinys er et band baseret i Aarhus, der startede med to venner: Simon fra Frankrig og Edgaras fra Litauen, som fandt hinanden gennem deres passion for pop/rock musik. De spiller engelsksproget musik med en bred palet af farver, følelser, tekster fra hjertet og anstrøg af andre genrer som dance og folk. Deres musik tager lytteren med på en rejse med spændende historier - kærlighed fra lyse og mørke steder, historier for at vække folk op og fylde dem med optimisme, og for at give dem energi til at danse hele natten! Meget energiske og strålende på scenen, de to drenge elsker hvad de laver: musik, hver eneste dag.


Når man tænker på Simon, tænker man på musik. Han startede med at spille klassisk guitar, og tilføjede bas, trommer, og vokal gennem årene. Der findes ikke et instrument han ikke har prøvet at spille - selv okarinaen! Musik er i hans blod og man kan føle hans passion i hvert sekund af de sange han har skrevet.
Ligesom i fransk folkemusik, fortæller de fleste af hans sange en historie. Disse historier er fyldt med kærlighed, dramatik, lidelse, og ofte relateret til personlige oplevelser - en måde hvorpå Simon inviterer jer ind i hans ydmyg verden.


Selv fra en ung alder var Edgaras fanget af, hvordan musikken påvirker mennesker. Han indså hvor meget en enkel melodi kan fortælle; hvordan en sang kan udfordre fantasien og skabe følelser hos lytteren.
Han startede med keyboards - ikke blot for at spille, men også for at komponere, og hurtigt blev han forelsket i synthesizere og deres mange forskellige lyde.
Edgaras skaber den mørkere side af Odekinys ved at bruge synths for at tilføje et lag af mystik til musikken. Dog kommer hans hemmelige, søde side nogle gange til udtryk, som man kan høre i de smukke melodier i sangen “Smile”.

Bandmedlemmer