Once In Orbit

  • Indie
  • Rock

Mads Gregersen

Trommer

Koncertprodukter

Band

A Road Less Traveled - filmkoncert
Med en fusionering af kunstarter i en oplevelse, hvor krop og sind suges ind i kunstens univers, kan man kalde opførelsen for en filmkoncert
A Road Less Traveled - filmkoncert
Med en fusionering af kunstarter i en oplevelse, hvor krop og sind suges ind i kunstens univers, kan man kalde opførelsen for en filmkoncert
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    A Road Less Traveled - filmkoncert
  • Band (60 min)
    A Road Less Traveled - akustisk


6.000 DKK

Artist CV

Once In Orbit

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Once In Orbit Homepage
JydskeVestkysten artikel
Facebook page
Instagram profile

A Road Less Traveled

Helt fra dag ét, har art rock-kvintetten Once in Orbit haft et fælles ønske om at skabe være mere end et band med et vilkårligt repertoire. Efter tre års intenst arbejde, har bandet omsider indspillet debutpladen i Lundgaard Studios med Sebastian Wolff som kreativ producer.

Om artisten

A Road Less Traveled

I fodsporene på Kellermensch er Once in Orbit, i samarbejde med Sebastian Wolff, klar til at få Esbjerg tilbage på det musikalske landkort med et kommende album i 2020!

Helt fra dag ét, har art rock-kvintetten Once in Orbit haft et fælles ønske om at skabe være mere end et band med et vilkårligt repertoire. Efter tre års intenst arbejde, har bandet omsider indspillet debutpladen i Lundgaard Studios med Sebastian Wolff som kreativ producer. Gennem albummet fortælles en historie om en drengs flugt fra et dystopisk samfund, hvor fritænkning og nysgerrighed undertrykkes. Once In Orbit efterstræber at sætte tanker i gang om individets rolle i samfundet, og overvejelser om hvor selvstændig man i sidste ende er, når man træffer valg. Historien drager paralleller til Orwells dystopiske univers i romanen 1984 og musikken til Kashmir, Pink Floyd og Radiohead.

“Esbjerg-bandet Once in Orbit, der af flere er blevet sammenlignet med Pink Floyd, havde stor succes ved Esbjerg Festuge, hvor bandet leverede sine to første koncerter efter tre et halvt års forberedelse.” Jesper Orry, Jydske Vestkysten

Mere end et normalt liveshow:
Bedøvet af hverdagen omslutter mørket dig. Vindens susen høres, men mærkes ikke. Omkring dig snakkes der lavmælt – i hvert fald fra dem uden bind for øjnene. Blændet af lys fra lærredet og i et landskab af store trommer, synth-flader og rivende guitarer træder lytteren ind i et univers af teater, film og musik.
Med en sansevækkende film der fanger øjet, kunne man kalde Once In Orbits optræden for en filmkoncert. Men publikum inviteres ikke blot ind i et univers, der udspiller sig på scenen. Universet bliver derimod bragt til live i hele rummet, når Once In Orbits statister stiller sig blandt publikum med bind for øjnene, og bandets forsanger Jean Diaz, på psykotisk vis, bevæger sig ud iblandt publikum. Bandet er selv iklædt forkullede, brændte skjorter og således vækkes Once In Orbits dystopiske historie til live og iscenesætter samfundet vi lever i.

Bandmedlemmer