Paul Wilkinson & The Station

 • Indie
 • Pop
 • Rock
 • Singer/songwriter

Jesper Nüchel

Guitar

Michael Nordahl Suadicani

Klaver

Paul Wilkinson

Guitar

Produkter

Band

THE STATION (UK/DK/US)
Bandet THE STATION, med engelskfødte Paul Wilkinson i spidsen, skaber en intens lytteoplevelse med deres indie-poppede rocksange.
THE STATION (UK/DK/US)
Bandet THE STATION, med engelskfødte Paul Wilkinson i spidsen, skaber en intens lytteoplevelse med deres indie-poppede rocksange.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (60 min)
  Paul Wilkinson - Solo
 • Band (90 min)
  THE STATION (UK/DK/US)
 • Band (akustisk) (60 min)
  Paul Wilkinson & The Station - Acustic


5.000 DKK

Artist CV

Paul Wilkinson & The Station

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Facebook PWTS
Hjemmeside
Instagram #pwstation
Spotify - tre seneste albums

Pop/rockband med vokale kvaliteter (UK/DK/US)

PAUL WILKINSON & THE STATION er et internationalt pop/rockband med bred indflydelse fra digital pop over country og folk til britisk indie og dansk rock. Fokus er på den melodiøse sang arrangeret med spændende vokalharmonier. Inspirationen kommer fra bands som R.E.M., The Smiths og Wilco.

Video

1/3

Om artisten

Paul Wilkinson leverer leverer en intens lytteoplevelse sammen med sit band The Station

Den engelskfødte Paul skriver musikken, der handler om livets op- og nedture med fokus på historier om kærlighed, tab og inspiration. Sangene har en melodiøs karaktér med en inspirerende nerve som kun en erfaren singer-songwriter som Paul kan ramme. Paul er meget produktiv, så ud over de allerede indspillede sange, er der et stort bagkatalog og der er altid nyt på vej til udgivelse eller til scenen.

The Station er et rutineret dansk / amerikansk kraftværk, der løfter det musikalske udtryk i Pauls sange. Blandingen af country rock med den mere traditionelle engelske pop rock giver en interessant og opløftende musikalsk kulturblanding.

Sammen bringer PAUL WILKINSON & THE STATION sangene til live med spændende arrangementer og vokalharmonier, der når ud over scenekanten og inspirerer til en intens lytteoplevelse. Blandingen af det engelske og danske er med på scenen, hvilket skaber en sjov atmosfære med god inddragelse af publikum.

Bandmedlemmer