Sara Roshani

  • Indie
  • Pop
  • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Sara Roshani (og guitar)
Nogle af mine sange udtrykker en ærlig talt lidt mærkelig verden og andre udtrykker mit ærlig talt lidt mærkelige hoved :)
Sara Roshani (og guitar)
Nogle af mine sange udtrykker en ærlig talt lidt mærkelig verden og andre udtrykker mit ærlig talt lidt mærkelige hoved :)
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
    Sara Roshani (og guitar)


1.500 DKK

Artist CV

Sara Roshani

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

I've Broken Walls Like These Before (original)
Citizen of Earth (original)
The Calm of Starry Nights (original)
Restless (original)
دختر ایران / Daughter of Iran (original)
I Can't Breathe (original)
Green Eyes - Coldplay (cover)
Oceans (Where Feet May Fail) - Hillsong United (cover)

Bedre sent end aldrig

På en eller anden måde kom jeg igennem det meste af mit liv uden det, der nu giver mig allermest liv. Men bedre sent end aldrig, som min mor altid siger.

Om artisten

For to år siden købte jeg en guitar for 500 kr. og skrev og sang sange, der nok var endnu mindre værd. Men øvelse gør mester, og selvom intet endnu er mestret, sker der fremskridt, og jeg er forelsket i processen.

Jeg skriver om håb, enhed og mit til tider knuste hjerte ved hjælp af meget fingerspil og rolige, men typisk dystre melodier. Jeg spiller pop og indie og mest på engelsk, men også på dansk, og til tider gør jeg mine forældre stolte ved en iransk sang eller to. På trods af stemningen i mine sange har jeg let til store smil og højlydte grin og akavede sangintroduktioner på scenen; samme sted, som stimulerer koldsved på mine hænder, men kæmpe kæmpe glæde i resten af mig. Jeg begyndte min rejse med få views på Youtube og Instagram. Jeg fortsatte den med min billige guitar til Fairbars open mics. Jeg værdsatte den, efter jeg vandt Aarhus Sangskriverværksteds ”vandreguitar” i et år som symbol på deres støtte og tiltro. Jeg udfordrede den ved køb af mikrofon, egen guitar, lydkort, Logic Pro og mange tutorials. Og jeg er nu ankommet et sted, hvor der stadig er lang vej, men det er et sted, som jeg håber, I vil synes om.