Select Captain

  • Folk
  • Indie
  • Pop
  • Singer/songwriter

Koncertprodukter

Duo

Duokoncert
En kombination af akustiske og elektroniske instrumenter danner grundlaget for en imponerende stor lyd for kun to mand. Alt sammen spillet live.
Duokoncert
En kombination af akustiske og elektroniske instrumenter danner grundlaget for en imponerende stor lyd for kun to mand. Alt sammen spillet live.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (90 min)
    Duokoncert


5.000 DKK

Artist CV

Select Captain

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Mød os på Facebook
Tjek os ud på Instagram
Link til vores hjemmeside
Hør vores musik på Spotify

Video

1/5

Om artisten

Select Captain har de seneste år være det musikalske alias for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Hans projekt er nu blevet udvidet til en duo med producer, sangskriver og guitarist Søren Vestergaard som den anden halvdel.

De har sammen skrevet og indspillet EP’en Comes in Waves – Part 1, den første EP i en planlagt trilogi. De 4 sange på EP’en er i overvejende grad indspillet live fra et dogme om at de skal være i stand til at spille dem live kun de to. De skaber en unik, organisk og ambient lyd i et mix af akustiske og elektroniske instrumenter med et fokus på stærke melodier og at skabe en stor lyd for kun to musikere.

De to har tidligere arbejdet sammen på Select Captain udgivelser, men nu rykker samarbejdet endnu tættere og skaber et unikt, smukt og melankolsk iørefaldende udtryk.

Tekstuniverset er meget personligt og nærværende, og kredser bl.a. om Kristians hidtidige mangeårige kamp med depression, angst og et medfølgende hashmisbrug. Det går tæt på og berører temaer der ofte er tabubelagte og ikke altid får nok opmærksomhed. Det er meget ærligt og selvudleverende og resultatet er en håndfuld følelsesmæssigt tunge, men samtidig smukke, sange som dog har et endeligt glimt af lys og optimisme i horisonten.

Select Captain har udgivet musik siden 2014 hvor det er blevet til 3 albums og 2 EP’er. Talrige singler har været spillet i Danmarks Radio P4 og P5 og det er blevet til mere end 180 koncerter i Danmark, Tyskland og Holland, bl.a. som support for større navne som George Ezra, Ed Harcourt, The Lone Bellow, Jonny Lang, Lissie, Roo Panes og mange flere.
Samtidig har Select Captain opnået relativt stor succes på streamingtjenesterne hvor f.eks. en sang som ”If I Should Go” har rundet mere end 1.7 mio. streams på Spotify alene.