Select Captain

  • Americana
  • Folk
  • Pop
  • Singer/songwriter

Koncertprodukter

Solo

Solo
Solokoncert med de stærke melodier og den melankolske stemning i fokus.
Solo
Solokoncert med de stærke melodier og den melankolske stemning i fokus.

Band

Bandkoncert
Med hele mit forrygende band
Bandkoncert
Med hele mit forrygende band
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (90 min)
    Solo
  • Band (90 min)
    Bandkoncert


3.000 DKK

Artist CV

Select Captain

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Mød os på Facebook
Tjek os ud på Instagram
Link til vores hjemmeside
Hør vores musik på Spotify

Video

1/6

Om artisten

Select Captain er synonym med sanger og guitarist Kristian Gaarskjær. Med et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers, domineret af solide m

Select Captain har de seneste år haft flere singler i rotation hos DR P4 og P5, og udgivet en EP og tre albums, hvor det seneste 'Off To Save The World' udkom i oktober 2018. Samtidig har han turneret flittigt i herhjemme og i det tyske, både alene og med sit band, hvor de bl.a. har spillet til den første udgave af Komos Festival i Kongens Have i København og i Tivoli, ligesom det også er blevet til opvarmningskoncerter for større etablerede navne som George Ezra, Ed Harcourt, The Lone Bellow, Jonny Lang og mange flere.

Select Captain har for nylig udgivet sit 3. album Off To Save The World der bl.a. indeholder singlen If I Should Go, der har rundet mere end 1,6 mio. streams på Spotify.

Live består Select Captain i band formation foruden Kristian Gaarskjær af rutinerede kræfter i form af Søren Vestergaard (Pernille Rosendahl, Rumhund, Apollo), Kasper Olsen (Indianna Dawn, Apollo), Jonas Wegner (Das Affentheater, Apollo), og Johannes Gissel (Back To Back, Chasing Grace, Jacob Sveistrup, Rumhund, The Folk Factory)