Silla Dream

  • Indie
  • Rock

Markus Hodal Drag

Vokal

Produkter

Band

Koncert
Koncert med Silla Dream + alt baggear og transport. Vi regner med du har PA anlæg.
Koncert
Koncert med Silla Dream + alt baggear og transport. Vi regner med du har PA anlæg.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    Koncert


2.500 DKK

Artist CV

Silla Dream

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Silla Dream på Spotify
Silla Dream blandt Nordiske Hits Uge 33
Silla Dream Bandcamp
Facebook
Instagram
Silla Dream på Youtube

Catchy og melodisk indie/alternative rock!

Silla Dream spiller boblende indie/alternativ rock med melodi og kant. Vores krøllede rocksange letter som nytårsraketter, og vi elsker at være opfindsomme, eftertænksomme og fænge lytteren med melankolske riffs og ærlighed.

Video

Om artisten

Uperfekt og ærlig indie/alternativ fra København

Silla Dream spiller krøllet og fængende indie/alternativ rock, der kan opsummeres i to vendinger: ærlig og uperfekt. Med riffet melankoli på guitar og synths og et gennemgående tema om menneskelig selvransagelse tager sangskriver Markus Hodal Drag hverdagens ængsteligheder op til overvejelse: at blive ældre, at misse sine mål og at det faktisk kan være ok. Silla Dream leverer omsorgsfyldte rockmelodier efter en kold afvaskning i virkelighedens klare lys.

Inspirationerne tæller nye og gamle kendinge fra indie/alt rocken, med røde tråde til Nelson Can, Placebo og Sonic Youth. Nu truer en ny EP i horisonten, og denne sommer åbner Silla Dream op for musikken in concert for både ind- og uindviede!

GFRock:
“Silla Dream spiller “ugly pop”, en halv-grim genre man lige skal tune ind på. Men så gemmer der sig også en rigtig stærk EP bag den lidt misvisende titel The Silent Treatment.”

Calles Rock Corner:
”Så er du til musik indenfor indie rock genren, som godt må være lidt anderledes og uperfekt, men som til gengæld har sjæl og kommer lige fra hjertet, så synes jeg helt sikkert du bør tjekke denne EP ud.”

Bandmedlemmer