Skt. DeLarge

  • Hip hop

Produkter

Solo

Skt. DeLarge Live
Skt. DeLarge står alene på scenen. Hans liveshows er højenergisk og aggressive med en næsten punket tilgang til hip-hop, maskulinitet og moral.
Skt. DeLarge Live
Skt. DeLarge står alene på scenen. Hans liveshows er højenergisk og aggressive med en næsten punket tilgang til hip-hop, maskulinitet og moral.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (30 min)
    Skt. DeLarge Live


4.000 DKK

Artist CV

Skt. DeLarge

Uncover
Bookinger

2

mic

Er blevet booket
2 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Anmeldelse af Skt. DeLarge på Uhørt Festival 2020
Politisk koncert aften arrangeret af OXY Magazine
Spotify / Streaming
Youtube m. musikvideoer
Instagram
Billedgalleri - Uhørt Festival - GAFFA

Om artisten

Hip-hop med bløde værdier og punk inspiration. Rapper og producer, Skt. DeLarge, sætter titlen sankt foran navnet DeLarge. En reference til Alex DeLarge, hovedkarakteren i bogen A Clockwork Orange. Det, måske, værste menneske man kan forestille sig.

Med denne dualitet placere han sig i en moralsk gråzone hvor han sætter spørgsmålstegn ved, hvad det vil sige at være god. I sit tekstunivers reflekterer og portrætterer han med en punket og næsten satirisk tilgang emner som egoisme, fremmedhad, pop-kultur og toxic masculinity. Både med et ud- og indadvendt blik.
Han rapper inderligt og intenst, men med en ærlig skrøbelighed, over bragende, højenergiske og eksperimenterende beats.
I Februar måned udgav Skt. DeLarge første singlen Hofnar. Et trap-inspireret, vredt nummer om kunstnerisk frihed. Siden har han udgivet Undtagelsestilstand.Wav, som en reflektion over den ekstreme reaktion, som det danske folk havde på nedlukningen af landet i forbindelse med covid-19 pandemien. Dette nummer landede ham en plads på GAFFAs bedst lige nu-playliste i marts måned. Siden er han blevet udtaget til at skulle spille på Uhørt festival 2020 i september, hvor han spillede en koncert, der fik 5 stjerner i GAFFA og blev valgt som én af Soundvenue’s favoritter fra festivalen.

Med sin seneste single ‘Maskulin' portrætterer Skt. DeLarge den værst mulige mand. Han rapper fra synspunktet af et overdrevet billede på den førnævnte toxic maskulinitet i et forsøg på at få lytteren til at tage stilling til nogle af de vanvittige ting, som nogle mænd slipper afsted med eller føler de skal være en del af. Det er alt fra at rave på kvinder til ligegyldige slåskampe til skrigen efter magt, penge og opmærksomhed.

På sin EP ‘Helgener’ opstiller Skt. DeLarge ikke et alter ego, men bruger Jeg-fortælleren til at afbillede forskellige karikaturer af fremmedhad og white saviour-kompleks, idolisering som religion, ensomhed i manglen på ægte opmærksomhed og ligegyldigheden i en toxisk popkultur hvor materialisme og blær bliver et menneskes eneste personlighed.