Skyggefugl

  • Elektronisk
  • Pop

Peter Clausen

Synthesizer

Produkter

Duo

Skyggefugl duo
Skyggefuglen befinder sig bedst i lidt mere intime rum såsom en lille cafe, et lille spillested, et lille galleri, en lille kirke eller din stue.
Skyggefugl duo
Skyggefuglen befinder sig bedst i lidt mere intime rum såsom en lille cafe, et lille spillested, et lille galleri, en lille kirke eller din stue.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (45 min)
    Skyggefugl duo


5.000 DKK

Artist CV

Skyggefugl

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Skyggefugl på Souncloud
Skyggefugls hjemmeside
Good Evening People
Agnethe Melchiorsen

Ny dansksproget duo på vingerne

Peter og Agnethe har sammen fundet denne lille fugl der er klar til at flyve sig fri af skyggerne og ud i verden for, med sin til tider let melankolske stemme og spæde elektroniske hjerteslag, at sprede glæde til alle den møder på sin vej.

Om artisten

Skyggefugl er en ny dansk duo bestående af de to gamle venner Peter Clausen og Agnethe Melchiorsen

De to mødte første gang hinanden i slut halvfemserne som usikre musikerspirer på Haderslev Katedralskoles sproglige linje, men har først nu, her tyve år senere, indledt dette spændende samarbejde. Hermed er Agnethes nærværende sange og Peters flair for den elektroniske musik klar til at trække lytteren med helt ind i det intime følelsesmæssige rum, hvor der bliver sat ord på almenmenneskelige ting, som fx den ensomhed kun en lørdagsstille vinterdag fuld af tomme køkkenstole kan fremmane.

Peter Clausen er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium 2013 i rytmisk klaver og elektronisk musik. Har spillet med Sofafon, Vibeke Falden, Maria Ørndrup og Orange Monks og udgav i 2018 pladen, Oh Oh Oh Oh, med sit projekt, Good Evening People.
I 2019 udgav han bogen ”Skriv 36 Sange” med udgangspunkt i sit virke som underviser i sangskrivning.

Bag navnet Agnethe Melchiorsen gemmer der sig en sangerinde og sangskriverske med en betagende stemme og et betragteligt kompositorisk talent. Hendes engelsk- og dansksprogede sange knytter sig til singer/songwriter-traditionen, men besidder også en jazzet vibe, der afslører, at hun engang var en ivrig udøver af den traditionelle jazz.
Agnethe færdiggjorde en bachelor ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus i 2008 og har i årenes løb spillet med forskellige konstellationer, men har også ligeså ofte optrådt solo, især i Tyskland hvor hun har boet on/off siden 2007.

Bandmedlemmer