SoftWave

  • Elektronisk
  • Pop

Catrine Christensen

Vokal

Koncertprodukter

Duo

SoftWave
Oplev SoftWave's ægte synthpop, som for alvor sætter gang i festen! Til koncerten spilles debutalbummet "Game On" og lækre overraskelser.
SoftWave
Oplev SoftWave's ægte synthpop, som for alvor sætter gang i festen! Til koncerten spilles debutalbummet "Game On" og lækre overraskelser.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (45 min)
    SoftWave


5.000 DKK

Artist CV

SoftWave

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Nyeste udgivelse - debut album GAME ON
FB profil
SoftWave Youtube Kanal
Emergenza Festival
Opvarmning for Machinista (SE)
Play-It
Ideal Bar (Megasound 30 års jubilæum)
SoftWave's første demoanmeldelse (2016)

DEBUT ALBUM

ÆGTE OPLØFTENDE SYNTHPOP Programmør og synths: Jerry Olsen Lyrik og vokaler: Catrine Christensen Vokal indspilning: SoftWave Debutalbummet ’Game On’ indeholder et musikalsk opløftende synthpop univers fra den gamle skole, uden ironi, attitude og stadionpumpede overgange.

Video

1/2

Om artisten

SoftWave blev til i 2014. Uden kendskab til musikbranchen, og store ambitioner om at blive et populært synthpop band i ind-og udland, udgav de deres debut "Together Alone" (EP, 2016), "Together Alone The Remixes" (2017) og "Game On" (album, 2019).

Musikken er produceret af Jerry Olsen, der sammen med sangerinden Catrine Christensen skaber catchy omkvæd der søger at bevæge din sjæl, motivere lysten til livet og fastholdelsen af glæde i mødet med eksistentielle kriser. Livet er et spil der skal vindes med gode resultater. Med albumtitlen 'Game On' fremhæver SoftWave det positive og sjove ved gaming fra 80’erne og frem til i dag og den effekt det har haft på deres livskvalitet i ledtog med musikken "...Som et drug der hiver dig væk fra hverdagens alvor, ren underholdning der kan gøre dig glad – vi tager det gode fra fortiden tilbage til fremtiden", sådan beskriver SoftWave deres kommende udgivelse. SoftWave producerer ægte synthpop fra hjertet, dansk produceret og britisk inspireret med engelsk skrevne tekster. Lyrikken er skrevet af Catrine Christensen, som selv beskriver sangteksterne som "Hverdagsrelaterende fortællinger med et lykkebringende strejf af personlighed og fighterånd, der søger at vække lytterens nysgerrighed og indre gnist til aldrig at miste modet".
Siden succesen med SoftWaves debut-EP, har produktionerne i hjemmestudiet i Herlev nået nye højder, der manifesteres i albummets dansevenlige og inddragende sange med SoftWaves helt eget præg - ægte dansk synthpop – Læs mere her
RELEASE KONCERT: 12. april 2019 i Kbh. + opvarmning fra Aux Animaux (SE) og special guests

BIO
SoftWave blev etableret i 2014. Uden kendskab til musikbranchen, og store ambitioner om at blive et populært synthpop band i ind-og udland, udgav de senere deres debut-EP (Together Alone 2016, Together Alone The Remixes 2017). SoftWave blev anbefalet af Karrierekanonen, anmeldt af GAFFA, playlisted af New Nordic Indie, anmeldt af The Electricity Club Magazine (UK), støttet af DMF da de spillede i Synthwave Live 2 (London, 2018) og W-Festival (Belgien, 2018). Nu roterer SoftWave’s musik fast på op til flere udenlandske radiostationer (UK, IS, MX, DE, CN mm.).

Bandmedlemmer