Statement

  • Rock

Koncertprodukter

Band

Statement
Statement er et rigtigt ”LIVE” band og kommer med garanti ud over scenekanten med deres melodiske hard rock med ørehængende omkvæd og melodier.
Statement
Statement er et rigtigt ”LIVE” band og kommer med garanti ud over scenekanten med deres melodiske hard rock med ørehængende omkvæd og melodier.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Statement


10.000 DKK

Artist CV

Statement

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Support for Pretty Maids
Single release på Darkness In Your Eyes
Facebookside
Spotifyprofil

Video

1/3

Om artisten

Statement pressemateriale

STATEMENT er fra den støvede og beskidte del af Københavns forstads byer, hvor de kommer med deres virkelig prangende melodiske Hard Rock, blandet med det tunge metal element. De udgav deres debut album ”Monsters” (2014), andet album ”Heaven Will Burn” (2016), der har høstet adskillige gode anmeldelser, både fra ind og udland. Japan har også vist stor interesse for deres seneste plade, og ligeså har deres singler og videoer ”Heaven Will Burn” og ”Madness” været i fast rotation på forskellige FM stationer. Nu står de endnu engang klar til at indtage studiet, for at indspille deres tredje album, og denne gang med Søren Andersen ved Medley studiets mixerpult. Det giver bandet en ny og spændende kant, som altid kan sammenlignes med Scorpions, Metallica, Accept, men som hilser på de lidt nyere hard rock navne som feks. Five Finger Death Punch.

Bandet er et rigtigt ”LIVE” band, og har med en lang række shows de seneste fem år, opnået en masse live erfaring. De har allerede spillet flere Festivaller, med de udødelige konger DIAMOND HEAD (UK) og legendariske TESLA (US). De leverer et stærkt energisk og hårdtslående liveshow, der kommer helt ud over scenekanten!! Bandet ejer den gode sceneånd, og det er ikke uden grund, at de er blevet skamrost for deres mange koncerter.