STRANGERS IN TOWN

  • Pop
  • Rock

Allan Halberg

Vokal

Patrick Knudsen

Trommer

Koncertprodukter

Band

STRANGERS IN TOWN
Fuld Koncert med alle vores bedste numre. Det er et energifyldt sæt med sange der virker genkendelige selvom det er første gang man høre det.
STRANGERS IN TOWN
Fuld Koncert med alle vores bedste numre. Det er et energifyldt sæt med sange der virker genkendelige selvom det er første gang man høre det.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    STRANGERS IN TOWN


5.000 DKK

Artist CV

STRANGERS IN TOWN

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Haastrup Musikfestival
Pure Festival
Gislev musikfestival
Odense Havnekultur Festival
Tinderbox Band Battle - LIVE TV2
Viborg Rock'n'Barbecue
Orø Musikfestival
Udgivelser

Dansk POWERPOP- STRANGERS IN TOWN

Video

1/4

Om artisten

Sydfynsk Powerpop band

Strangers In Town blev dannet for 4 år siden og består I dag af 5 medlemmer; Patrick Møller (Trommer), Jonathan Tjellesen (bas, vokal), Sebastian Philip Rafn Møller (lead- guitar, vokal), Peter Ngoc Chi Pham (keys) og front-mand Allan Halberg (Vokal, backing guitar).
Det var klart fra starten at gruppen ville nå ud med deres musik, og bandet har fra starten sat meget fokus på reklame. Tidligere i år fik bandet en "Featured Artist" plads på ReverbNation for deres nummer "Locked out of Heaven" og blev også valgt (ud af mere end 30 bands) til at være i finalen ved "Tinderbox band-battle konkurrencen" hvor vinderen skulle spille på den højt respekterede Tinderboks Festival i Danmark.
Bandet blev også set/hørt på forskellige festivaler rundt om i landet i løbet af foråret/sommeren, og bandet planlægger at udvide turen i 2019, som også omfatter tour ud over de danske grænser. Fanmæssigt taler bandet til et publikum fra 15-50 år. Uden for Danmark har bandet oplevet et stigende antal fans fra Asien og Australien. Med udgivelsen af "Tonight We Slip Away in Memories" bestræber Strangers In Town sig også på nye lande for at udvide deres fans/publikum.
Bandet har i øjeblikket ikke en aftale med noget pladeselskab.
Hør også deres første 2 singler ”Take me up” og ”Locked out of heaven”.
Tjek os ud og lær mere om “Strangers In Town” på https://www.facebook.com/strangersintown/ eller strangersintown på Instagram

Bandmedlemmer