TELUS

  • Indie
  • Pop
  • Punk
  • Rock

Produkter

Band

Book os!
Engelsksproget postpunk og alternativ rock med både dansevenlige numre og tungere melankolske tekster. Der ligger en livesession på forsiden...
Book os!
Engelsksproget postpunk og alternativ rock med både dansevenlige numre og tungere melankolske tekster. Der ligger en livesession på forsiden...
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Book os!


13.500 DKK

Artist CV

Udsolgt releasekoncert for debut EP på 1000Fryd (2023)
Ugens bedste singler - HQ-listen #1 (2021)
Lyt til vores musik her. Debut EP ude nu!
Finalen i Band Battle Skråen 2021
Single 'Apart' spillet på P6 Beat (2023)
'Kandidater til at bringe postpunken tilbage i A-rotationen'
Linktree
Anmeldelse af single 'Neon Lights' (2023)

Koncert | TELUS + BÆNCH | Fatter Eskil

D. 13/12-23 spiller vi koncert på Fatter Eskil sammen med vores gode venner fra BÆNCH! Det bliver en fest, så kom og dans!

Video

Om artisten

TELUS er en ung dansk post-punkgruppe, der med upolerede følelser indtager scenen. I grænselandet mellem post-punk, alternativ og pop, smelter en følelsesladet vokal sammen med hårdtslående trommer, fængende melodier og atmosfæriske lyduniverser.

I 2021 deltog TELUS i finalen til talentkonkurrencen Band Battle Skråen. Sidenhen har bandet varmet op for navne som Patina, Søn, jung og KALASET. I september 2023 spillede bandet med stor succes en udsolgt releasekoncert på spillestedet 1000Fryd for deres debut-EP.

Singlen ‘Apart’ udkom i maj 2023, er blevet spillet på P6 Beat og modtog stor begejstring fra både anmeldere (BoT, Good Because Danish) og fans. Sammen med singlerne 'Is There Something Ironic in That?' og 'Neon Lights', banede ‘Apart’ vejen for debut-EP’en ‘Love Songs for Strangers’ som udkom i september 2023 - en raffineret samling af sange, der dykker ned i de turbulente og meningsfulde relationer, der præger ungdomslivet i dagens flygtige tidsalder. EP’en er udgivet af bandet selv, mixet af Mads B. Johansen og mastered af Brian M. Hansen & Jesper Sidelmann.

I forbindelse med udgivelsen af EP’en er bandet blevet omtalt som “kandidater til at bringe post-punken tilbage i A-rotationen”(Bands of Tomorrow). Det tyske medie Good Because Danish trak tråde til Joy Division og new wave-genren, både lyrisk og sonisk, hvilket bandet også er blevet anerkendt for af HQ-music. Med et lydbillede, der forener nostalgiske referencer med nutidig innovation, har TELUS skabt et værk og en lyd, der udforsker komplekse følelser - fra de opløftende øjeblikke af kærlighed og fest til de mere dunkle aspekter som tvivl, kærestesorg og mentalt helbred.